MENTRUM
Videók
Mozi

Végre megérkezett a Bob burgerfalodája-mozifilm előzetese

Mozifilmes kitérőt tesznek a Belcher család tagjai.

Végy egy kis extra törlőkendőt, mert a szaftos "kaját" a 20th Century Studios állja. Ugyanis nyáron beköltözik a mozivásznakra a már kultikusnak mondható felnőtt animációs sorozat, a Bob burgerfalodája. A sorozat jelenleg a 12. évadában jár, a magyar vetítés sincs nagyon lemaradva, nagyjából egy éve debütált a 11. évad a Comedy Centralon.

A Bob burgerfalodája – A film egy zenés vígjáték-rejtély-kaland animációs film, amely a régóta futó Emmy-díjas sorozat alapján készült. A történet ott kezdődik, amikor egy törött vízvezeték hatalmas víznyelőt hoz létre közvetlenül Bob burgerfalodája előtt, amely elzárja a bejáratot, és tönkreteszi Belcherék terveit egy sikeres nyárra vonatkozóan. Miközben Bob és Linda küzd, hogy életben tartsák az üzletet, a gyerekek megpróbálnak megfejteni egy rejtélyt, amely megmentheti családjuk éttermét. Ahogy nőnek a veszélyek, ezek az esélytelenek segítenek egymásnak reményt találni, és küzdenek azért, hogy visszajussanak a pult mögé, ahová valójában valók.

A mozifilm örögös utat tudhat maga mögött. Még 2017-ben jelentették be az érkezését egy tervezett 2020-as bemutatóval, ám időközben a Disney felvásárolta a FOX stúdiókat, illetve a járvány is közbeszólt. Ennek köszönhetően két éves csúszással, de idén májusban végre megérkezik a mozikba a filmes kitérő.



A Bob Burgerfalodája – A film tervezett magyar bemutatója május 26-án lesz.