MENTRUM

Hivatalosan is bejelentette magyarországi indulását a Disney+

A Disney+ bejelentette, hogy szolgáltatását idén nyártól újabb 42 országban – köztük Magyarországon – elérhetővé teszi Európában, a Közel-Keleten és Afrikában.

A Disney+, a The Walt Disney Company streaming szolgáltatója, megerősítette, hogy szolgáltatását idén nyártól 42 országban és 11 új territóriumban elérhetővé teszi. Az új országok között található egyebek mellett Magyarország, Dél-Afrika, Törökország, Lengyelország és az Egyesült Arab Emírségek.

A Disney+ a világ legkedveltebb alkotásainak otthona, ugyanis kínálatában megtalálhatóak az exkluzív, eredeti tartalmak, sok ezer eredeti Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és National Geographic epizódok, filmek. A gazdag választékban a Star – általános szórakoztatás – is szerepel.

Az országok teljes listája, ahol a Disney+ elérhetővé válik idén nyáron: 
 
Albánia, Algéria, Andorra, Bahrein, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Csehország, Dél-Afrika, Egyesült Arab Emírségek, Egyiptom, Észak-Macedónia, Észtország, Görögország, Horvátország, Irak, Izrael, Jemen, Jordánia, Katar, Koszovó, Kuvait, Lengyelország, Lettország, Libanon, Líbia, Liechtenstein, Litvánia, Magyarország, Málta, Marokkó, Montenegró, Omán, Palesztin Autonómia, Románia, San Marino, Szaúd-Arábia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Tunézia, Vatikán

A Disney+ jelenleg az alábbi 18 EMEA-országban érhető el: 

Ausztria, Belgium, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Hollandia, Írország, Izland, Luxembourg, Monaco, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország

A Disney+ szolgáltatásáról

A Disney+ megszámlálhatatlan népszerű és világszerte keresett film és sorozat otthona, kínálatában Disney, Pixar, Marvel, Star Warsés National Geographic alkotások egyaránt megtalálhatóak, csakúgy, mint a legendás „A Simpson család” és számos további sikerprodukció – de a választéknak egyes országokban az új általános szórakoztatóbrand, a Star is a részét képezi. A Disney+ a The Walt Disney Company legfontosabb streaming szolgáltatása, mely a Disney Media &EntertainmentDistribution üzleti szegmenshez tartozik. A szolgáltatás igénybevevői reklámmentes környezetben élvezhetik a Disney+ folyamatosan gyarapodó tartalomkínálatát, köztük egész estét filmeket, dokumentumfilmeket, élőszereplős filmeket, animációs sorozatokat és rövid formátumú tartalmakat. Kivételes helyzetéből adódóan a Disney+ precedens nélküli hozzáféréssel bír a Disney lenyűgözően gazdag mozi- és televíziós archívumához, valamint a The Walt Disney Studios legújabb alkotásait is a magáénak tudhatja; a Star választéka pedig a 20th CenturyStudios, a Disney TelevisionStudios, az FX, a SearchlightPictures és más stúdiók legfrissebb filmjeit kínálja. További információk a disneyplus.com oldalon és a Disney+ applikáción olvashatók.