MENTRUM
Újdonságok

Az Antenna Entertainment-csatornák februári újdonságai

Februárban még visszafogottan folytatja a 2022-es évet az Antenna Entertainment csatornacsalád.

Az országos vészhelyzet idején a Nagy-Britannia vezető szakértőiből, válságkezelőiből és magas rangú politikusaiból álló COBRA elnevezésű csapat összeül, és megalakítja a Nagy-Britannia lakosait megvédeni hivatott bizottságot. A kormányzati körökben játszódó hatrészes dráma egy válsághelyzetben követi nyomon a miniszterelnököt és személyzeti főnökét, akik lehetetlen politikai döntésekkel kénytelenek szembenézni, és akiknek helyt kell állniuk a hihetetlen nyomás alatt lévő magánéletükben is, miközben figyelni kényszerülnek politikai ellenfeleikre is, akik a gyengeség bármely jelére képesek akcióba lendülni. - írja a COBRA - A válságstáb hivatalos leírása. Miután tavaly bemutatta eme brit politikai drámasorozatának első évadát az AXN, idén folytatja a következő évaddal. Az eredeti otthonában is csak 2021 őszén debütált 6 részes második évadot elég gyorsan szállítja a csatorna. Február 9-étől szerdánként 21:00-kor lesz látható a 2. évad.

Február 21-étől csatornapremierként érkezik hétfő esténként tripla epizóddal az Amerikai Horror Story: 1984, vagyis a széria 9. évada. Ami annyira nem okoz gondot, hiszen antológia sorozatról van szó, amelynek minden évada más-más történetet dolgoz fel, a szezonok közt semmilyen vagy minimális összefonódás fedezhető csak fel.

Február 5-én debütál, szintén csatornapremierként, a Marvel's Runaways 3. és egyben utolsó évada. Az évad epizódjai duplán érkeznek szombat reggelenként változó időpontokban.

Sajnos a további csatornák nem készülnek premierekkel, a Viasat6-ról pedig jelenleg nem ismertek a tervek.