A Nickelodeon sorozatát előbb a Netflix mutatja be

A Nickelodeon sorozatát előbb a Netflix mutatja be

A legjobb barát, akiről nem is tudta, hogy szüksége van rá! A Nickelodeon tavalyi új sorozata a That Girl Lay Lay a csatorna helyett egyből a Netflixre érkezik, méghozzá szinkronosan.

A sorozat az átlagos középiskolás Sadie történetét mutatja be, aki nehezen illeszkedik be az új osztálytársai közé. Miután azt kívánja, hogy a virtuális avatárja váljon valóra, Sadie-t Lay Lay-jel ajándékozza meg az élet. Természetesen ők ketten azonnal a legjobb barátokká válnak.

A főszerepben Gabrielle Nevaeh és That Girl Lay Lay, polgári nevén Alaya High. Gabrielle számunkra a Sok hűhó új részeiből lehet ismerős, ahol többször személyesítette meg Beyoncé-t, de szerepelt már a Veszélyes osztagban is. Lay Lay egy fiatal rapper, a legfiatalabb, aki lemezszerződést kapott egy stúdiótól. A Nickelodeon hamar felkarolta, akinek főszereplésével több projekt is azonnal fejlesztésnek indult.A sorozat első évada 13 részes lett, a szeptemberi bemutató után decemberben már finálézott is, most januárban pedig már a Netflixre is megérkezik, magyar szinkronnal, ahogyan az a fenti előzetesből is kiderül. Az, hogy a Nickelodeon tervez-e a bemutatóval, az jelenleg nem ismert.

A Sadie és Lay Lay kalandjai magyar címet kapott sorozat január 21-én debütál az összes epizóddal a Netflixen.