MENTRUM
Ifjúsági

A Nickelodeon megkezdte egy Veszélyes Henry-film fejlesztését

Készül a Veszélyes Henry-film, továbbá Jace Norman és produkciós cége leszerződött a ViacomCBS több stúdiójával is.

Jace Norman 14 éves kora óta, 2014-től játssza Henry Hart, azaz Veszélyes Tini karakterét a Veszélyes Henry című Nickelodeon-sorozatban. Bár azóta a széria véget ért, született egy spinoff, a Veszélyes osztag, melyben többször tért már vissza, mint vendégszereplő. Megküzdött már olyan gonoszokkal, mint Totyogó vagy Frankini, ám most egy sokkal nagyszabásúbb kalandra készül.

Norman szélesebb körű szerződést írt alá a Nickelodeonnal és az Awesomeness TV-vel, amelynek értelmében a két stúdió vele és a produkciós cégével, a Starlighttal együtt működve új és egyedi tartalmakat fejlesszenek, melyben akár szerepelhet is. A két említett stúdió platformjain túl a Paramount Plus-ra is készíthet tartalmakat. A megállapodás részeként Jace Norman megismétli korábbi népszerű szerepét Veszélyes Tiniként egy új, eredeti élőszereplős filmben, mely a Paramount Plus-ra készül a Veszélyes Henry alapján. A szereposztást hamarosan bejelenthetik, azután pedig kezdődhet a forgatás.

"Ez az első lépésem afelé, hogy megvalósítsam az álmomat, hogy bekerüljek a kamera mögé, és ténylegesen műsorokat készíthessek, és nem csak színészkedéssel. Szeretek színészkedni, és egy ideje a Nickelodeonnal vagyok, de mindig is szerettem volna saját műsorokat készíteni." - mondta Jace egy interjúban.

Az ifjú sztár nem ismeretlen a Nickelodeon számára. A Veszélyes Henry mellett számos Nickelodeon-műsorban is szerepelt, úgy mint a sorozathoz készült musical különkiadás, Game Shakers és a Veszélyes osztag, de az Adam és Adam, a Rufus 1-2 és a Zöldfülű magánszimat című filmekben is főszerepet alakított. Utóbbi esetben vezető produceri feladatokat is ellátott.