MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Disney Csatorna februári újdonságai

A Disney Csatorna továbbra is tartogatja a premierjeit egy jobb időszakra. Kérdés, hogy a Disney+ közelgő érkezésével van-e értelme ennek a visszafogottságnak vagy lassan már a csatorna létkérdése is megkérdőjeleződik, ha ilyen szinten építi le magát.

Február során mondhatni két újdonsággal készül a Disney Csatorna. Ennek egyik része egy tényleges premier, a másik egy maraton. Ezutóbbi Valentin-nap alkalmából kerül megrendezésre azon a hétvégén esténként, melyben a Miraculous szerelmes epizódjai kerülnek levetítésre.

A hónap utolsó napján debütál a Miraculous készítőitől a GhostForce! Ebben három középiskolás gyerek a főszereplő, akik szuperhőscsapatként dolgoznak össze. Titokban harcolnak a városukat kísértő szellemek ellen, méghozzá szokatlan, komikus módon! Az emberi szem számára láthatatlan szellemek a zűrzavar keltéséből eredő ijedtséget táplálékként használják fel, hogy növeljék erejüket és képességüket, amivel befolyásolják az őket körülvevő világot. Hőseinknek nincs más dolguk, mint feladni hétköznapi életüket, hogy szellemi erőt kapjanak, és helyreállítsák a várost a megszokott állapotba.

GhostForce (GhostForce) - új sorozat

2022-02-28 18:30 1x01 Bananice / Pharaok - évadnyitó

Maratonok

2022-02-12/13/14 18:10-20:00 Miraculous Katicabogár és Fekete Macska kalandjai