Az M2 januári újdonságai

Az M2 januári újdonságai

Kuflik - Kuflik és az akármi - új évad
1-jétől hétvégente 12:20-kor dupla résszel

Az évadnyitóban: Pofánka labdája beesett a tokafába, ahol mindig összekuszálódik az idő. Vajon most előtte, vagy utána van annak, amikor először  bemászott az odúba?

Alvin és a mókusok 3 - új film
1-jén 18:00-kor

Alvin és testvérei a mókuslányokkal együtt egy óceánjárón vakációznak. Alvin persze most is eleven, az emberek és főleg a kapitány szemében pedig rosszalkodik. Bár Dave mindig megpróbálja elsimítani a galibát, ez egyre nehezebb. Alvin remek ötletének köszönhetően mindnyájan egy lakatlannak látszó szigeten kötnek ki, távol a hajótól. Régi menedzserük is Dave-vel van, és kiderül, a szigetnek is van egy magányos lakója. És ezzel elindul a mókusoknál megszokott, kalandok sorozata!

Botcsinálta boszi - 3. évad
3-ától hétköznap 12:20-kor

Az évadnyitóban: Mildred és a többi tanuló is megkezdi a harmadik évfolyamot. A kislány úgy érzi, az anyja megérdemli, hogy az őse által lemondott varázserőt megkapja, ám Miss Cackle nem engedi. Mildred azonban nem csügged, a közelgő seprűverseny fődíja egy olyan erővel bíró varázsszer, aminek a segítségével mégis valóra válhatja az álmát. Ennek érdekében pedig a csalástól sem riad vissza. Miss Cackle látva a kislány elszántságát, megoldást talál Jullie-nek.

Sissi hercegnő kalandjai - új sorozat, csatornapremier
3-ától hétköznap 18:50-kor

Az évadnyitóban: A fiatal Sissi, bajor hercegnő boldog és gondtalan életet él a családjával. Egy éjjel különös álmot lát, melyben kedvenc lovát, Fricskát állva lovagolja meg. A fiatal lány úgy gondolja, hogy ezt ki kell próbálnia, ám ennek csúnya baleset lesz a vége. Sissi édesanyja úgy gondolja, ideje megválni Fricskától, és kapóra jön neki a bécsi udvartól érkező futár. A levélben Zsófia, a császár édesanyja hívatja az udvarba a családot, ahol szeretné bejelenteni az ifjú Ferenc József és Sissi nővérének, Nenének az eljegyzését. A futár Fricska hátán távozik. Ám nem nyomtalanul, hiszen Sissi mindenről tud. Hogy honnan? Az izgalmas választ egy titokzatos karkötő adja meg.

Manu, a legsirályabb fecske - új film, csatornapremier
9-én 18:15-kor

Manu a kis fecske világéletében azt gondolta magáról, hogy Ő is sirály, csakúgy, mint szülei. Igyekszik úgy halászni és repülni, ahogy Ők, ám nem olyan tehetséges, mint azok a madarak, akik felnevelték. Egy este a ravasz és gonosz patkányok elcsennek egy tojást, melyre Manunak kellett volna vigyázni, társai száműzik a fészekből. Miután elhagyja otthonát, új barátokra lel a mókás gyöngytyúk, Parzival valamint két kis duci fecske személyében. Amikor a sirályok vonulását egy hatalmas vihar fenyegeti, Manu és társai összeszedik minden bátorságukat, hogy megmentsék a kis fecske családját.

Számvető - új magyar sorozat
10-étől hétköznap 19:30-kor

A szorzótáblát mindenkinek meg kell tanulnia, és ennek a legszórakoztatóbb módja, ha eldaloljuk. Énekelje hát mindenki a sorozat szereplőivel!

Gus, az icipici lovag - új sorozat
11-étől hétköznap 19:35-kor

Az évadnyitóban: Ismerkedjetek meg Gusszal, a hős kislovaggal. Nemcsak bátor, kedves és jó szívű, hanem vállalkozó kedvű is, aki szívesen veszi a kalandokat. Gus szeretne hős lenni, akárcsak Sir Adem, ezért elindul, hogy megszelídítse a Bűzös Sárkányt. Az icipici lovagnak remek ötlete támad, hogyan tudná a nagy és szagos jószágot megszelídíteni.

Nene - új sorozat
20-ától hétköznap 06:15-kor

Az évadnyitóban: Nene mozogni szeretne, de nem találja meg a neki megfelelő sportot.

Mesés őrjárat - 2. évad
22-étől hétvégente 13:45-kor dupla résszel

Az évadnyitóban: Aljonka és Fantom átjutnak a Mesevilágba. Itt minden olyan, legalábbis olyannak tűnik, mint a megszokott életük, de ez csalóka. Valójában minden más. Bár nem akarják, de úgy tűnik, szükségük van egymásra. Ráadásul itt nincsenek biztonságban.

Bűbáj herceg és a nagy varázslat - új film, csatornapremier
23-án 18:15-kor

Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja. Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.

Medvevilág Szicíliában - új film
29-én 18:15-kor

Két vándorszínész a hóvihar elől egy barlangba menekülnek és felébresztenek egy öreg medvét. Hogy ne egye meg őket, egy történetet mesélnek el neki, arról, hogyan vették át az uralmat a medvék Szicíliában. Leandernek, a medvék királyának igen komoly gondja van: élelmet kell szereznie éhes népének, és fiát is elveszti. Tanácsosai rábeszélésére levezeti a medvéket a völgybe, az emberek városához, hogy élelmet szerezzenek és persze megkeressék Tónit. Az emberek azonban kegyetlenek, és a medvéknek nem marad más hátra, minthogy felvegyék a kesztyűt. Az emberi tulajdonságok és szokások azonban rossz hatással vannak a medvetársadalomra.Dino Buzzati varázslatos meséje.

Apollo és a csodabogarak varázslatos kertje - új film
30-án 18:15-kor

Az Apollo és a csodabogarak című animációs sorozatból jól ismert tücsök főszereplésével készült egész estés történet a francia képeskönyvíró-és illusztrátor Anton Krings rendezésével. Apollo, a vándorművész megérkezik Margaréta királynő birodalmába, ahol úgy tűnik mindenki elégedett és boldog, a kert szó szerint virágzik, a méhek pedig teszik a dolgukat. Apollo azonban korántsem ilyen vidám, mivel nem jószántából hagyott fel a szórakoztatással, itt viszont úgy érzi, új életet kezdhet. Ám a látszólagos nyugalom alatt parázs indulatok uralkodnak. Wendy, a királynő irigy unokatestvére szeretné megszerezni a kaptár vezetését, ezért elraboltatja Margarétát. Furmányos módon ráadásul úgy rendezi a dolgokat, hogy mindenki a kis tücsökre gyanakodjon. Apollonak tehát nemcsak a szerelmét kell megtalálni, de be is kell bizonyítania, hogy ártatlan. Ha ez sikerülne, a kert lakói végre elfogadnák őt.

A Muszklétások - új sorozat
30-ától hétvégente 19:40-kor

Az évadnyitóban: Trappista képes veszélybe sodorni magát egy kis sajtért. Bertold úgy gondolja majd ő leszoktatja nagy sajtimádatáról. Sikerül is neki, de mikor a csapatnak a patkányok után kell menniük, jól jön Trappista "sajtszag" ismerete.