MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax januári újdonságai

Új sorozattal nyitja a 2022-es évet a Minimax, melyek mellett néhány korábban elhalasztott film is színesíti a kínálatot.

Csőröshősök (Powerbirds) - új sorozat
17-étől hétköznap 18:00-kor

A hat éves Max madarai, amint elindul iskolába, szuperhősökké válnak, hogy a gonosztevő állatoktól megvédjék lakóhelyüket.

LEGO Friends: Változunk - új különkiadás
21-én 09:30-kor

Íme Andrea, Mia, Emma, Olivia és Stephanie. Öt különleges barátnő, akik egy hősies küldetésre készülnek: megóvni Heartlake City-t a csalóktól. Egy kis móka, egy kis szeretet és rengeteg bátorság megannyi kalanddal fűszerezve!

LEGO Friends: Érezd a varázst - új különkiadás
28-án 19:30-kor

Íme Andrea, Mia, Emma, Olivia és Stephanie. Öt különleges barátnő, akik egy hősies küldetésre készülnek: megóvni Heartlake City-t a csalóktól. Egy kis móka, egy kis szeretet és rengeteg bátorság megannyi kalanddal fűszerezve!

A bajkeverő majom: Halloween-i húzós húzás (Curious George: A Halloween Boo Fest) - új film
1-jén 16:00-kor

Hamarosan itt a Halloween, és George alig várja, hogy elkezdődjön az ünnepség: tökfaragás, jelmezversenyek, és különösen az éves Boo Fesztivál. George és Allie felkeresik Renkins farmját, hogy kiválaszthassák a tökéletes sütőtököt. A farmon megismernek egy kísértet történetet is, ami szerint egy madárijesztő jelenik meg Halloweenkor. Vajon tényleg így van? Ezt csak a legkíváncsibbak tudhatják meg.

A bajkeverő majom: Tavaszi szél (Curious George: Swings into Spring) - új film
8-án 16:00-kor

George ezúttal a honvágyó Hundley-t próbálja meg felvidítani a tavasz szépségeivel, de ez nem megy olyan könnyen mint gondolta. Aztán eljön a hőlégballon verseny napja, ami fordulópontot hoz barátja számára.

Asterix Britanniában - új film, csatornapremier
1-jén 20:00-kor

Julius Ceasar, a ravasz római hadvezér kifundálta, hogy miként lehet meghódítani Britanniát. Bár a brit katonák rendkívül bátrak, de különös szokásoknak hódolnak: mindennap délután 5 órakor felfüggesztik a
harcot azért, hogy forró vizet igyanak, de ami még ennél is meglepőbb, hetente öt csatanapot és két pihenőnapot tartanak. Nem csoda hát, ha a szemfüles rómaiak - a hétvégét kihasználva - elfoglalják Britanniát. Már csak egy kis brit falu lakói tartják magukat a túlerővel szemben. De vajon meddig lesznek képesek erre?! Még szerencse, hogy van egy Asterix nevű gall rokonuk, aki talán segíthet rajtuk.

Asterix és Cézár ajándéka - új film, csatornapremier
8-án 20:00-kor

Obelix elmondja Asterixnek, hogy szerelmes, de érzelmeit nem meri a lánynak bevallani, mert túlságosan szégyenlős. Miközben a jó barát megpróbál önbizalmat önteni belé, Obelix tudomására jut, hogy a hölgy mást szeret, mégpedig a jóképű Tragicomixot. Hősünk összetörik a hír hallatán, de amikor az imádott lányt és annak kedvesét a rómaiak elrabolják, eljön számára a nagy lehetőség, hogy bebizonyítsa: ki a legény a talpán. Sok vidám kaland közepette Asterix és Obelix végre megtalálja a fogságba esett párt, akiket a rómaiak épp akkor akarnak Julius Caesar születésnapi ajándékaként az arénába dobni.

A Mikulás tanonca (Santa's Apprentice) - új film
15-én 16:00-kor

A Mikulás nem akar nyugdíjba vonulni, de a szabály, az szabály, meg kell találnia az utódját, akit több millió gyermek közül választanak ki. A bolygó másik felén él egy árva és jószívű kisfiú, aki tökéletes Mikulás lenne, de önbizalomhiánya és a magasságtól való félelme megnehezíti a dolgot.

Kössétek be magatokat! - új film, csatornapremier
15-én 20:00-kor

Danny, családjával egy régészeti ásatásra indul. Amikor másnap reggel felébred, rájön, hogy a szülei múmiává váltak. A fiú kénytelen versenyt futni az idővel, hogy visszaváltoztassa a szüleit.

A Mikulás tanonc és a varázshópehely (Santa's Apprentice and The Magic Snowflake) - új film
22-én 16:00-kor

Egy Nicholas nevű fiatal fiú hamarosan a következő Mikulás lesz, de először el kell kerülnie a karácsony varázsát fenyegető válságot, mielőtt sikeresen betöltheti új szerepét.

Kedves Drakula! - új film, csatornapremier
22-én 20:00-kor

Mivel nem akar karácsonyig várni, hogy a Mikulásnak írjon, Sam úgy dönt, helyette Drakulának ír, Mindenszentekre. Nagy meglepetésére Drakula személyesen válaszol, amikor felbukkan házuk ajtajában és
fenekestül felforgatja az életét.

Justin, a hős lovag - új film, csatornapremier
29-én 20:00-kor

Egy távoli királyságban, ahol már a lovagok régen a feledés homályába vesztek, gonosz bürokrata törvények uralják a várost. A szigorú szabályokat a királynő főtanácsadójának fia unta meg leginkább. Justinnak elege lett a korlátozásokból és visszasírja nagyapja lovagi mesterségét és minden álma, hogy elveszett kardját megtalálva nyomdokaiba léphessen. A kard felkutatása közben számtalan fura figurával találkozik, akik segítségére sietnek. Bár a hős lovagnak készülő Justin úgy tűnik a világ legelbaltázottabb lovagjelöltje, nagy feladat hárul rá, amikor kiderül, hogy otthonát Sir Hercules és csapata elfoglalta és annak leigázására készül. Akármilyen kétbalkezes is Justin, ő az egyedüli lehetőségük a gonosz elleni győzelemre.