MENTRUM
Videók
Mozi

Új előzetesen az Énekelj! 2

Folytatódik a 2016-os családi kedvenccé vált, zenés animációs film.

Idén karácsonykor új fejezet nyílik az Illumination egyik népszerű filmjében. Az Énekelj! 2-ben visszatér Buster Moon és állatias társasága, hogy még nagyobb műsorral szórakoztassák a nagyérdeműt.

Buster és csapata sikerre vitte az Újhold Színházat, de Buster nagyobb trófeát szemelt ki magának: új műsorral akar előrukkolni a Kristálytorony Színházban a csillogó-villogó Redshore Cityben. Ebben a kalandban feltűnik egy könyörtelen és egoista gengszter, annak elkényeztetett lánya és a világ legelzárkózottabb rocksztárja. Hármukat sorrendben Bobby Cannavale, Halsey és első szinkronszerepében Bono.

Összeköttetések híján Buster és társulata kénytelen belopni magát a világhíres Crystal Entertainment irodáiba, ahol a főnök egy könyörtelen farkas mogul, Jimmy Crystal (Cannavale). A kis csapat kétségbeesetten próbálja felkelteni Mr. Crystal figyelmét, és Günter előáll egy elképesztő spontán ötlettel, amelyhez aztán Buster is gyorsan csatlakozik: azt ígérik, hogy az új műsor sztárja a rocklegenda oroszlán, Clay Calloway (Bono) lesz. A gond csak annyi, hogy Buster még sosem találkozott Clayjel, aki elzárkózott a világtól már több, mint egy évtizede, amikor elveszítette feleségét, és azóta színét sem látták…



Az Énekelj! 2-t december 2-ától láthatjátok a magyar mozikban, míg külföldön csak december 22-től látható az alkotás.