MENTRUM
Videók
Mozi

Irul-pirul a panda - új előzetes érkezett a Pixar filmjéhez

Alapból nehéz az általános iskola, de ha még át is változol egy óriás piros pandává, na az megnehezítheti a mindennapokat.

A Pixar következő filmje, a Pirula Panda Domee Shi rendezésében egy 13 éves lány, Mei sztoriját meséli el. Mei a gyerekek egyik legkaotikusabb időszakában van épp, abban a szakaszban, amikor a felnőtté válás megkezdődik, vagyis a pubertás korszak. Barátaival ellentétben, akik mondhatni átlagos problémáikkal küzködnek, Mei egy varázslatos, titokban tartandó dologgal él együtt.

Bármikor amikor Mei intenzív élményben részesül, rögtön átváltozik egy nagy, szőrös és vörös pandává, amely hatalmas erővel rendelkezik. Az előzetes kicsit jobban bevezeti a nézőt a történet mitológiájába, meyből az derül ki, hogy ez az átváltozás egy generációs örökség, amiről Mei anyukája elfelejtette korábban tájékoztatni. Emiatt Mei érzelmei instabilabbak lesznek a szokásosnál is, melyet mint már tudjuk, a pubertás időszak is befolyásol.

Frissítés! Megérkezett a magyar szinkronos előzetes:



Eredeti:



Ahogyan fentebb is elhangzott már, a film rendezője Domee Shi, akinek ez lesz az első nagyjátékfilmes rendezése, miután néhány éve a Bao című rövidfilmet megrendezte már.

A Pirula Panda (Turning Red) várható magyar premierje 2022 március 10-én lesz esedékes, míg Amerikában 11-én.