MENTRUM
Videók
Ifjúsági
Mozi

Bemutatták a DC League of Super-Pets első nagy előzetesét

A DC szuperhőskedvenceiről szóló film, a DC League of Super-Pets jövő nyáron érkezik a mozikba.

A korábbi teaserek után végre bemutatták az első nagy előzetest a DC új, mozikba szánt animációs filmjéhez. Bemutatkozik Krypto, a szuperkutya és kis ízelítőt ad, milyen is az élet az Acélember társaként. Clark és Krypto egymás legjobb barátai, akik csapatmunkájukkal kicsit megkönnyítik Metropolis lakosságának mindennapjait, tisztán tartva a bűnözőktől és a veszélytől. Ám amikor Supermant egy kriptonit kiüti, majd az Igazság Ligájának többi tagja is lassan padlóra kerül, Krypto hamar a mancsába veszi az ügyet és saját maga próbálja megmenteni a napot. Illetve ez így nem teljesen pontos, mivel a többi szuperhős állatot is bevonja az akcióba.

Krypto a Warner Bros. egyik, ha talán nem a leghíresebb kiskedvenc szuperhőse a DC képregényfüzetekben. Nem csoda hát, ha a DC League of Super-Pets című filmben ő kapja a főszerepet, míg a többiek megkapják a lehetőséget, hogy bizonyíthassanak. A többiek sorát erősíti Ász, Batman hű társa, feltűnik Merton, a teknős, PB, a malac és Chip, a mókus.

Frissítés! Megérkezett a magyar szinkronos változat:



Eredeti?



A film angol szinkronja igazi sztárparádét vonultat fel. A háziallatokat Dwayne Johnson, Kevin Hart, Diego Luna, Natasha Lyonne és Vanessa Bayer szólaltatják meg. 

A DC League of Super-Pets 2022 május 19-én szárnyal be a magyar mozikba.