MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax decemberi újdonságai

Ami az ősz folyamán kimaradt, azt decemberben bepótolja a Minimax. Érkezik a Stan Lee által kreált képregény alapján készült, Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült sorozat.. Látható lesz még a DreamWorks háza tájáról két új sorozat, folytatódik a Masha és a medve, a Polly Pocket és több új különkiadás, film is műsorra kerül a Minimax decemberi kínálatában.

Stan Lee szuperhősképzője (Stan Lee's Superhero Kindergarten) - új sorozat
1-jétől hétköznap 17:30-kor

A Szuperhősképzőben a tanítási napok látszólag ugyanolyanok, mint bárhol máshol. Csakhogy az itt tanuló hat rendkívüli diáknak van egy titka: ők szuperhősök! Amikor Arnold Armstrong a gonosz Dr. Superiorral vívta harcát, szuperenergia-részecskék záporoztak egy csoport gyanútlan kisgyermekre. Arnold küldetése: megtanítani ezeket a gyerekeket szuperképességeik biztonságos használatára anélkül,
hogy kárt tennének bármiben vagy felfednék kilétüket.

Polly Pocket - Apró erő - 3. évad
22-étől hétköznap 08:30-kor

A bájos Polly számára semmi sem lehetetlen, miután egy mágikus medálhoz jut, aminek a segítségével olyan apróvá tud összezsugorodni, hogy akár egy zsebben is elfér.

Masha és a medve - 5. évad
22-étől hétköznap 11:00-kor

Hogyan boldogul egy kicsi lány a nagyvilágban a bonyolult feladatok megoldásával, amit a felnőttek bíznak rá? Ha van segítség, ugye máris könnyebben megy minden? Masha, a nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, barátjával a medvével, fantasztikus kalandokba keverednek. Ha velünk tartasz, téged is megtanítanak arra, mit jelet a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

A bajkeverő majom - 14. évad
8-ától hétköznap 15:00-kor

Micsodaaa? Egy bajkeverő majom? No, de ne gondoljunk mindjárt rosszra! George, amellett, hogy remekül elszórakoztatja a család összes tagját, rengeteg hasznos információval is megismertet a természettudományok a matematika tárgyköréből, de ha jól figyelsz, még a műszaki ismereteidet is gazdagíthatod. George kielégíthetetlen kíváncsisága révén a sorozat végére te is egy kis tudós leszel, miközben a jókedvet is garantálja szőrmók barátunk. Tarts velünk!

Lego Friends: Ünnepi különkiadás (Lego Friends Holiday Special) - új különkiadás
5-én 20:00-kor

Mikulás váró blokk
5-én 20:00-21:30 és 6-án 09:30-11:00 között

Benne: Lego Friends: Ünnepi különkiadás, Tűnj el, Unikornis!, Berry Bees - Mézbogyók bevetésen, Bagoly brigád

Halálos iramban: Kémfutam (Fast & Furious: Spy Racers) - új sorozat, 1-2. évad, csatornapremier
25-étől hétvégnte 17:30-kor

Tony Torettot és csapatát felbéreli a kormányhivatal, hogy beszivárogjanak egy elit versenyligába, amely egy aljas bűnszervezet frontjaként szolgál. Elegáns autóikkal, számos kütyüvel és kémfelszereléssel ez a vagány csapat azért fog versenyezni, hogy megmentse a világot a pusztulástól.

Jurassic World: Krétakori tábor (Jurassic World: Camp Cretaceous) - új sorozat, 1. évad, csatornapremier
25-étől hétvégente 18:00-kor

Hat tinédzser táborozó az első kiválasztott, aki átélheti a világ leghihetetlenebb kalandtáborát: a Krétakori tábort! Ám amikor a genetikailag megtervezett csúcsragadozó, az INDOMINUS REX megszökik és a Jurassic World összes rendszerét tönkreteszi, tomboló dinoszauruszokat szabadítva a parkra, a táborlakók rájönnek, hogy csak önmagukra és egymásra számíthatnak, ha valaha is haza szeretnének jutni.

A bajkeverő majom: Tavaszi szél (Curious George: Swings into Spring) - új film
11-én 16:00-kor

George ezúttal a honvágyó Hundley-t próbálja meg felvidítani a tavasz szépségeivel, de ez nem megy olyan könnyen mint gondolta. Aztán eljön a hőlégballon verseny napja, ami fordulópontot hoz barátja számára.

A bajkeverő majom: Halloween-i húzós húzás (Curious George: A Halloween Boo Fest) - új film
18-án 16:00-kor

Hamarosan itt a Halloween, és George alig várja, hogy elkezdődjön az ünnepség: tökfaragás, jelmezversenyek, és különösen az éves Boo Fesztivál. George és Allie felkeresik Renkins farmját, hogy kiválaszthassák a tökéletes sütőtököt. A farmon megismernek egy kísértet történetet is, ami szerint egy madárijesztő jelenik meg Halloweenkor. Vajon tényleg így van? Ezt csak a legkíváncsibbak tudhatják meg.

Santa's Apprentice (magyar cím hamarosan) - új film
24-én 20:00-kor

A Mikulás nem akar nyugdíjba vonulni, de a szabály, az szabály, meg kell találnia az utódját, akit több millió gyermek közül választanak ki. A bolygó másik felén él egy árva és jószívű kisfiú, aki tökéletes Mikulás lenne, de önbizalomhiánya és a magasságtól való félelme megnehezíti a dolgot.

Végre otthon - Az ünnepekre (Home: For the Holidays) - új film
31-én 20:00-kor

Ó magára vállalja, hogy megmutassa társainak miben rejlik a karácsony öröme. Jó szándékú küldetése azonban majdnem elpusztítja a várost.

Santa's Apprentice and The Magic Snowflake (magyar cím hamarosan) - új film
30-án 20:00-kor

Egy Nicholas nevű fiatal fiú hamarosan a következő Mikulás lesz, de először el kell kerülnie a karácsony varázsát fenyegető válságot, mielőtt sikeresen betöltheti új szerepét.

Himalájai karácsony - új film, csatornapremier
23-án 20:00-kor

A két rosszcsont hóteremtmény nem tud uralkodni kíváncsi természetükön és apjuk többszöri figyelmezetése ellenére is messzire elcsatangolnak a rejtekhelyüktől. Óriási bajba sodorják magukat, ugyanis egy kutató rájuk bukkan és minden áron meg akarja kaparintani magának a különös lényeket. Menekülés közben hirtelen a városban találják magukat egy kedves családnál, ahol új barátokra tesznek szert és egy igazi karácsony részeseivé válnak. A kalanddal azonban apjukat is veszélybe sodorják, aki a megmentésükre indul. A hosszú út során a két testvér összefog, hogy rendbe hozzák a dolgokat és eközben megtanulják mennyire fontos a család és az összetartás.

Mindörökké karácsony - új film, csatornapremier
26-án 20:00-kor

Patty és Eric meglátogatják nagyapjukat karácsonykor. Miután véletlenül eltörnek egy órát a műhelyében, azon kapják magukat, hogy ismételgetik a karácsony estéjét.

Kapjuk el a Mikulást! - új film, csatornapremier
30-án 20:00-kor

Egy kisfiú úgy akarja bebizonyítani a pajtásának a Mikulás létezését, hogy csapdába ejti őt. Eközben a Mikulás egyik ősi ellensége is felébred hosszú szendergéséből, és hasonló gaztettet tervez ellene.