MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Da Vinci decemberi újdonságai

A Da Vinci decemberben is a szórakoztatás és a tanítás határán lépked tovább, ahogyan a profiljuk megköveteli. Új évaddal jön a népszerű brit dokik műsora, a nemrég indult új animációs sorozat pedig máris új évaddal debütál.

Ikerdokik bevetésen - 9. évad
11-étől hétvégente 13:35-kor

Kedvenc dokijaink visszatértek az Ikerdokik legújabb évadában! Orvosi csodák és lenyűgöző kísérletek várnak, amik szőrösebbek, ijesztőbbek és őrültebbek, mint valaha. Miért pislogunk? Hogy menthet életet a skorpióméreg? És miért öltözött Dr. Chris egy óriási nyelvnek? Tudd meg a válaszokat és ismerj meg továbbiakat is az új Ikerdokik bevetésen sorozatban.

Darwin & Newts - 2. évad
19-étől vasárnaponként 09:00-kor

Darwin, Newts és vad barátaik akciódús kalandokra indulnak az új évadban. Lesz itt méhekkel táncolás, delfinekkel merülés, de a vihart is kifőzik. Egy egész világ vár rá, hogy felfedezzék!

Ünnepi kedvencek - összeállítás
24-én 15:05 - 16:50 között és 25-én 09:30 - 11:15 között

Eljött a forrócsoki, kényelmes pulcsik és legkedvesebb műsoraid ünnepi időszaka! A Da Vinci Karácsony összeállításunk ünnepi felhozatala biztosan boldog hangulatba hoz.

A hóesést a Kiwi-völgyben, a Darwin & Newts műsorban élvezheted, a Te tudtad?-ben pedig rénszarvasokkal játszhatsz. Karácsony szelleme is meglátogat a Történelem másképp aktuális epizódjában, ahol azt is megtudhatod, hogyan tartották az ünnepet a korábbi évszázadokban.

Ha jó gyerek voltál, ha nem, nézd karácsonyi műsorainkat a Da Vinci-n!

Az én kisdinóm – Karácsonyi buli
Darwin & Newts – Havazás a Kivi-völgyben
Darwin & Newts – Karácsony a Kivi-völgyben
Tudod-e? – Karácsony
Történelem másképp különkiadás – Rémes karácsony
Te tudtad? – Különleges karácsony