MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Így neveld a sárkányodat a jövőben? - új sorozat előzetese debütált

A DreamWorks Animation egy újabb sorozattal bővíti az Így neveld a sárkányodat világát. Rövid előzetes már van, premier decemberben.

Dragons: The Nine Realms címen jelentette be az Így neveld a sárkányodat világába érkező új sorozatot a DreamWorks Animation. A decemberben bemutatásra kerülő széria első évada elég kísérletinek tűnik, ugyanis 6 darabb 22 perces epizódot rendelt be a Peacock, ami sokkal kevesebb epizódszámot jelent a megszokott minimumhoz képest is.

A Hulura és a Peacockra érkező Dragons: The Nine Realms 1300 évvel később játszódik az Így neveld a sárkányodat története után, amikor a sárkányok már csak legendák a modern világ számára. Amikor egy geológiai anomália óriási, mérföldekre kiterjedő repedést okoz a Föld felszínén, a tudósok a világ minden tájáról összegyűlnek egy új kutatóintézetben, hogy tanulmányozzák a titokzatos jelenséget. Hamarosan néhány gyerek megtudja az igazságot a sárkányokról és a búvóhelyükről. Ha meg akarják védeni őket, akkor a titkot meg kell őrizniük.

A rövid előzetes felfedei a sorozat logóját, bemutat néhány sárkányt az új szériából és megismerhetjük az egyik új sárkánylovast, aki egy Éjfúriához hasonló sárkányon repül.



A Dragons: The Nine Realms december 23-án a Hulun és  a Peacockon válik elérhetővé. Magyarországon a Minimax lehet esélyes, vagy 2022-től a SkyShowtime streaming szolgáltató.