MENTRUM
Újdonságok

Az Antenna Entertainment-csatornák novemberi újdonságai

E hónaptól a görög Antenna Entertainment hivatlosan is felvásárolta a Sony Pictures közép-kelet európai tévécsatornáit, köztük a mgyar adókat, az AXN-t, a Viasat3 és Viasat6 csatornákat, illetve a Sony Maxot és Sony Movie Channelt. A felvásárlás az első néhány hónapban nem befolyásolja a programmingot, leghamarabb talán jövő tavasszal láthatunk némi változást a csatorna irányzatában. Addig viszont nézzük mit kínálnak a csatornák novemberben.

Jövő hónapban is az AXN lesz a domináns premierszállító csatorna. Novembert rögtön egy új szezonpremierrel indítják. Nathan Fillion karaktere 40-es éveiben rendőrnek áll. Ő Az újonc a rendőrségen, sorozata pedig már a 4. évadjában jár, előtte viszont megnézhetjük a tavalyi 3. szezon történéseit. Az AXN az új évadot november 3-ától minden szerdán 21:00-kor dupla résszel vetíti majd.

Egy évvel azután, hogy egy pusztító árvíz öt embert ölt meg egy idilli kisvárosban, egy rejtélyes növény jelenik meg. A növény természetfeletti képesége, hogy megfiatalítja az idős embereket. Ez pedig sok bonyodalmat okoz, sok feszültséget és az értékek újraértékelését. Olyannyira, hogy némely lakos képes ölni is a növényért és annak hatásáért. Erről szól a Virágzás (Bloom) története, melynek magyar hangjairól épp az elmúlt hetekben írtunk. A hazai premier november 19-én 21:00-kor lesz, új részek péntekenként.

A Sony Max két új műsort mutat be. November 13-án 13:50-kor lesz látható a Migaku-hito című dokumentumfilm, mely az emberi test és lélek megtiszításáról szól. Egy hét múlva, 20-án 13:50-kor dupla résszel indul a Traveling Chef De France In Hokkaido című gasztroműsor, melyben a híres francia séf, Amandine Chaignot mutat be érdekes ételeket Hokkaidóból, majd pedig megpróbál együtt működni egy helyi séffel, hogy hagyományos japán ételeket készíthessenek. Új epizódok szombatonként 13 óra után, változó időpontban. Vetítés dupla részekkel.

A Viasat6 két újdonsággal örvendeztet meg. Érkezik a néhány hete általunk is hirdetett Brill című sorozat, melyben egy szörnyű balesetet követően az egyik nagy tiszteletben álló Los Angeles-i gyémántkereskedő család két fia kénytelen a gyémántmaffia egyik veszélyes bandafőnökének dolgozni. A széria új részei minden csütörtökön 23:00-kor látható, kezdés november 18-án.

A rövid nyári pihenőt követően az ősz végén máris folytatódik A holnap legendái, immáron a 6. évaddal. A Viasat6 csupán ennél az egy CW-s szuperhős-sorozatnál tart ki, rendszeresen, rövid időn belül szállítja az újabbnál újabb szezonokat. Ez az évad a nyár folyamán volt látható az amerikai kábelcsatornán, így mondhatni elég hamar elhozza az immár görög kezekben levő csatorna a folytatást.