MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax novemberi újdonságai

Egy halom új film érkezik a Minimax novemberi kínálatába.

Barbie: Nagy város, nagy álmok - új film
6-án 20:00-kor

Barbie karrierjének egy újabb állomásához érkezett, New Yorkba megy, hogy versenybe szálljon a Time Square-en való fellépésért. Meglepetésére a nagyvárosban egy másik Barbie Roberts-el kell megküzdenie a lehetőségért.

Kardfog kapitány és a mágikus gyémánt - új film
13-án 16:00-kor

Pinki, a bátor kisfiú elindul Kardfog kapitány oldalán, hogy felkutassa Lama Rama elveszett kincsét, és ráleljen édesapjára.

Mint hal a vízben - új film
27-én 16:00-kor

Amikor a titokzatos feketeség eléri az idilli tenger alatti várost, egy bátor és önzetlen papagájhalnak át kell kelnie az óceánon, hogy megtalálja a forrását és megakadályozza a korallzátony elpusztítását.

Pulykaland - új film, csatornapremier
6-án 16:00-kor

Egy családi farm pulykái csendes, kukoricával teli életet élnek. Csak az ebédidőre és a napozásra van gondjuk a Gazda mellett, akiről meggyőződésük, hogy egy nap eljuttatja őket a Pulyka Mennyországba. Ott van viszont Reggie, a kiváló elméjű pulyka, aki a Gazda kritizálása és a földi pulykaélet iránti csekély érdeklődése miatt száműzötté válik. Reggie élete örökre megváltozik, amikor az Amerikai Egyesült Államok
elnöke váratlanul meglátogatja a farmot és Felmentett Pulykává avatja. Ezzel pedig előkelő élet jár a Dávid-táborban, igény szerint tévével és sajtos pizzával. Reggie felmentettként megtalálja saját Pulyka Paradicsomát - a helyet, ahol övé a hatalom. Egészen addig, amíg megjelenik Jake, a Pulyka Felszabadítási Front hajthatatlan alapítója és egyetlen tagja.

Farkasbőrben - új film
13-án 20:00-kor

Freddy minden vágya, hogy édesapja nyomdokaiba lépjen és ő legyen a legfélelmetesebb vérfarkas, falkájának új vezetője. Ám a nagy átalakulás ceremónián valami balul sül el és a fiúból a világ legcukibb kis uszkárja lesz. Holdkeltéig be kell bizonyítania, hogy ő is igazi farkas, különben a falka örökre száműzi. Szerencsére új barátai a segítségére lesznek a halloweeni kalandban.

Münó, a holdbéli manó - új film, csatornapremier
20-án 16:00-kor

Egy csodálatos, meseszép helyen, legendás Őrzők vigyáznak a Holdra és a Nap-ra. Ők felelnek az éjjelek és nappalok körforgásáért. Hosszú idő után ismét elérkezett az idő az új őrzők kiválasztására. A Nap, őrzőjéül Szolárt választja, a talpraesett, öntelt, de rátermett figurát. A Hold azonban az apró, esetlen és még a sötétben is félő Münót. A döntése őt és mindenki mást is meglepett, ám az igazi baj csak akkor kezdődött, amikor valaki elrabolja a Holdat, majd a Napot is. Ezzel az Őrzők és segítőik végtelen kalandozásainak útja is megkezdődik, hogy a becsületüket és népüket is megmenthessék az Alvilági lényektől.

Kössétek be magatokat! - új film, csatornapremier
20-án 20:00-kor

Danny, családjával egy régészeti ásatásra indul. Amikor másnap reggel felébred, rájön, hogy a szülei múmiává váltak. A fiú kénytelen versenyt futni az idővel, hogy visszaváltoztassa a szüleit.

Kedves Drakula! - új film, csatornapremier
27-én 20:00-kor

Mivel nem akar karácsonyig várni, hogy a Mikulásnak írjon, Sam úgy dönt, helyette Drakulának ír, Mindenszentekre. Nagy meglepetésére Drakula személyesen válaszol, amikor felbukkan házuk ajtajában és
fenekestül felforgatja az életét.