MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang novemberi újdonságai

Tom és Jerry a legutóbbi mozifilm alapján New Yorkba költözik. Folytatódik a macska-egér párharc!

Több sorozata új részeivel jelentkezik a Boomerang, melyet egy vadiúj sorozat érkezése dob fel. Jön a Tom és Jerry New Yorkban, mely az előző széria animációs stílusát viszi tovább, méghozzá a cím alapján egy új helyszínen. Az idei mozifilmes kaland szintén New Yorkban játszódik, így a sorozat lényegében annak az animációs folytatása. Az új sorozat november 15-étől minden nap 16:00-kor lesz látható, ismétlési lehetőségként pedig a kora reggeli 7 órás időpontot választották.

A Bolondos dallamok sztárjai idén új sorozattal rukkoltak elő Tapsi Hapsi és barátai címen, mely vizualitásában és történeteiben egyaránt próbálja megidézni a klasszikus sorozat világát. A Tapsi Hapsi és barátai vadonatúj részei november 22-étől hétköznap 13 órai kezdettel lesznek láthatóak.

Végül pedig 6-án és 7-én a Boomerangra is megérkeznek a Ben 10 utolsó történetei, különkiadásai. A Benerátor 10 és Az Omnitrixgyűjtő című epizódok 12:00-kor tekinthetőek majd meg.

A téli időszak idén sem múlhat el összeállítások nélkül. A Téli szünet Scooby-Dooval, Tommal és Jerryvel 27-étől hétvégén 10:00-kor lesz látható, melyben a címszereplők filmjei és különkiadásai lesznek levetítve.