Új előzetes érkezett az Addams Family 2-höz

Új előzetes érkezett az Addams Family 2-höz

A legrémisztőbb család idén halloweenkor visszatér egy újabb felejthetetlen mozis kalandra. Ehhez a bemutatóhoz érkezett meg a második előzetes.

Mindenki kedvenc rémcsaládja visszatér az animációs vígjáték folytatásában, az Addams Family 2.-ben. A vadiúj filmben Gustavo és Mortenzia azt tapasztalják, gyermekeik kezdenek hátat fordítani nekik. A családfő remek ötlettel áll elő: mi más hozhatná újra össze a galád családot, mint egy vérbeli Addams-vakáció? Országon átívelő, rázós kalandjaik során Addamsék számtalan gyanútlan figurába botlanak bele, kacagtató következményekkel. Ugyanis bármerre is járnak, nem tagadják meg jól ismert, rémisztően különc önmagukat.

A premier közeledtével, ami alig néhány hét múlva lesz esedékes, az MGM megosztotta a film második előzetesét, amit alább linkeltünk nektek. A korábbi trailerhez képest az újabb kiadás bővebb betekintést enged mire is készülhetünk. Az eredeti színészgárdából többen is visszatérnek, és ugyanez várható a magyar változattól. A rendezést az első részhez hasonlóan Greg Tiernan és Conrad Vernon vállalták el.Az Addams Family a tervek szerint hazai forgalmazásba október 7-étől kerül a mozikban.