MENTRUM
Videók
Mozi

Mozis rajzfilmpremierek: 2021. október

Stílusosan halloweenre időzítették az Addams Family 2 bemutatóját, érkezik az élőszereplős Gombos Jim folytatása, a hónap második felében pedig további két alkotás várható a mozikban.

Addams Family 2

Mindenki kedvenc rémcsaládja visszatér az animációs vígjáték folytatásában, az Addams Family 2.-ben. A vadiúj filmben Gustavo és Mortenzia azt tapasztalják, gyermekeik kezdenek hátat fordítani nekik. A családfő remek ötlettel áll elő: mi más hozhatná újra össze a galád családot, mint egy vérbeli Addams-vakáció? Országon átívelő, rázós kalandjaik során Addamsék számtalan gyanútlan figurába botlanak bele, kacagtató következményekkel. Ugyanis bármerre is járnak, nem tagadják meg jól ismert, rémisztően különc önmagukat.

Bemutató: 7-én



Gombos Jim és a rettegett 13

Jim és Lukács második kalandja a távóriáshoz vezet, ám közben 13 rettegett kalóz nyomára bukkannak. Sőt, eljutnak egy csodálatos víz alatti városba, megfejtik a vassziklák titkát, és fény derül Gombos Jim rejtélyes származására is.

Egy év telt el azóta, hogy Gombos Jim és legjobb barátja, Lukács visszatértek veszélyes kalandjukból. Nem sokáig ülhetnek azonban a babérjaikon, ugyanis sötét felhők gyülekeznek: a "Rettegett 13" néven ismert kalózbanda megtudta, hogy Vicsornét a két masiniszta, és ezért bosszút esküsznek.

Bemutató: 14-én



Ainbo – A dzsungel hercegnője

Évezredeken keresztül az ember és a természet tökéletes harmóniában volt, ám az ember megtörte ezt az egyensúlyt és a vadon, benne megannyi élőlénnyel, veszélybe került. Ainbo, a fiatal amazon, nem a legügyesebb harcos, ám annál nagyobb szíve van. Ő és két szőrös kis barátja képesek csak megállítani a dzsungelre leselkedő veszélyt.

Bemutató: 21-én



Hibás Ron

Egy sétáló, beszélő, internetre csatlakozó robot azonnal a világ összes gyerekének kedvenc játéka lesz. Ám, mikor egy 11 éves kisfiúnál egy olyan köt ki, ami nem működik, ő megpróbálja megjavítani. Nevetséges és szívet melengető felfedező útra indulnak, hogy együtt tanulják meg, mit jelent az igaz barátság az algoritmusok és a közösségi média világában.

Bemutató: 21-én