MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Da Vinci szeptemberi újdonságai

Három vadonatúj tanulást elősegítő sorozatot mutat be szeptember elején a Da Vinci, majd kicsit később a Minimaxon is már látott Fikszik első két évada érkezik a csatornára. Remélhetőleg később a folytatást is műsorra tűzik.

Addison - új sorozat
6-ától minden nap 08:15-kor

Addison megérkezett! Vicces, kalandos - ez a ragyogó hétéves és barátai készen állnak arra, hogy megoldják a környék rejtélyeit. Saját készítésű kütyüivel együtt Addisonnak mindig sikerül megmentenie a napot!

Kosmix - új sorozat
6-ától minden nap 08:30-kor

Készülj fel egy lenyűgöző utazásra az űrben! Robot Kit mindig is űrutazó akart lenni, és most meg akarja osztani csodálatos történetét minden barátjával. Az Európai Űrügynökség oktatási anyagai alapján készült műsor megmutatja a kis nézőknek, milyen lenyűgöző is az univerzumunk!

Állatkölykök - új sorozat
6-ától minden nap 08:25-kor

Gondolkoztál már azon, hogy az állatok hogyan alszanak el? Műsorunk gyönyörű animációkon keresztül meséli el a világ legimádnivalóbb és legtitokzatosabb állatainak esti történeteit. Az elefántoktól és flamingóktól a kengurukig és a méhekig - mindannyian ágyba készülnek!

Fikszik - új sorozat, csatornapremier
15-étől minden nap 08:00-kor

Csatlakozz egy apró család kalandjaihoz, akik titokban élnek egy lakásban. Amikor probléma merül fel, a Fixik tudásukat és eszközeiket latba vetve megoldják azt! Nem számít, milyen szerkentyű vagy gép, ők megmentik, megjavítják, miközben a néző szórakozva megtanulja, hogyan működnek a dolgok!