MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Szinkronosan érkezik A Lármás család: A film - íme az ízelítő

Végre magyarul is hallható A Lármás család-film első, igen rövid előzetese.

A Nickelodeon filmjében a televízió legnagyobb családja élete legnagyobb kalandjára indul! A Lármás család Skóciába utazik, ahol megtudják, hogy skót felmenőik jogos utódjai. A család hamar hozzászokik az új módihoz, fényűző életet élnek, miközben felfedezik a megörökölt kastélyt.

A film beharangozója már régóta elérhető a Netflix felületén, ám a szinkront csak néhány napja aktiválták hozzá. Ami azt jelentheti, hogy javában zajlanak már a magyaarítás munkálatai, jobb esetben pedig már végeztek is a munkatársak. Elvégre a bemutató már a nyakunkon, augusztusban láthatjuk is. Valószínűleg hamarosan érkezik egy nagyobb előzetes is, várhatóan már egyből magyarul megszólalva.

A sorozat nézői könnyen kiszűrhatnak három dolgot is a szinkronnal kapcsolatban: 1. Lincoln hangja ezúttal nem Ács Balázs lesz; 2. a főcímdalt Sánta Laci énekli Magyar Bálint helyett; és 3. Lily hangja ezúttal is Sipos Eszter Anna lesz. Ezutóbbi arra is lehet utalás, hogy a szinkronizálást végző stúdió igyekszik megtartani a sorozat főbb magyar hangjait, de valamiért nem mindenkit sikerül. Hamarosan erre is fény derül, legkésőbb a film premierjekor.



A film rendezéséért Dave Needham (Apróláb) felel, a sztori megalkotását pedig Kevin Sullivan és Chris Viscardi hozta tető alá.

A Lármás család: A film augusztus 20-án válik elérhetővé a Netflixen, magyar szinkronnal.