MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Ilyen Az életteli Vivo szinkronos előzetese

A Netflix A kívánságsárkány után újabb Sony Pictures Animation alkotásra csapott le. Ez Az életteli Vivo és az első beharangozó már szinkronnal nézhető.

A Netflix még tavasszal szerezte meg a Sony Pictures Animation animációs musical mozifilmjének streaming jogait, így világszerte (Kína kivételével) elsőként mutathatják be Az életteli Vivo magyar címmel rendelkező alkotást. Ennek ellenére a Sony megtartja a lineáris tévés- és lemezes jogokat.

Bár a Netflix még tartozik nekünk egy bemutató dátummal, azért egy rövid beharangozóval már meglepték a közönséget. Az immár magyar szinkronnal is rendelkező beharangozóból megismerhetjük a címszereplő Vivót, aki egy kinkaju, vagyis egy mosódmedveféle, illetve gazdáját, Andrést. A filmet Lin-Manuel Miranda nevével hirdetik, aki híres színészi képességeiről, író, zeneszerző és producer is, aki a Hamilton és az In The Heights zenéit is szerezte, illetve Vivo eredeti hangja.

Amikor Andrést tragédia éri, Vivo veszélyes kalandra indul otthonából, Havanából egészen Miami-ig, hogy egy különleges dalt juttasson el Andrés régi zenei partneréhez, Marta Sandovalhoz. Továbbá Vivónak együtt kell működnie az energikus dobossal, Gabival, hogy a célállomásig eljuthasson.



A film rendezője Kirk DeMicco (Croodék), aki a forgatókönyvet is írta Quiara Alegría Hudes társaként.

Az életteli Vivo 2021-ben érkezik a Netflixre.