Bébi úr: Családi ügy - úgy tűnik nagy a baj

Bébi úr: Családi ügy - úgy tűnik nagy a baj

Tavaly ősszel már bepillantást nyertünk a Bébi úr folytatásába, nemrég pedig újabb ízelítő érkezett.

A DreamWorks Animation új előzetessel lepte meg a közönséget a nálunk augusztusban debütáló új filmhez. Az első részben a 7 éves Tim szemszögéből ismerhetjük meg a történetet, mikor egy új kistestvért kap. Egy különleges testvért, aki öltönyt és nyakkendőt hord, továbbá aktatáskája is van neki. Kiderül, hogy ő egy kém és egy titkos küldetésen van.

A Bébi úr – Családi ügy ott folytatja, ahol az első film befejeződött. A fivérek már felnőtt férfiak, de testvéri viszályuk felnőttkorban is folytatódik. Alig beszélnek egymással. Tim abban a házban él a családjával, ahol felnőtt. Otthon ülő apuka, és még mindig élénk a fantáziája. Feleségül vette Carolt, és két lányuk van. Az idősebb Tabitha, a fiatalabb Tina.Ted menő üzletember, és szupersikeres. Semmire sem emlékszik abból, hogy ő volt a Bébi úr, de az első filmben arról álmodott, hogy sarokirodája lesz saját, külön bejáratú vécével. Nos, most hatalmas irodája van, saját fürdőszobával. Sajnos annyira beletemetkezik a munkájába, hogy nincsen ideje a családi eseményekre. Hogy ezt jóvátegye, „Ted bácsi” különleges és drága ajándékokat küld az unokahúgainak.

Tim egy nap zajt hall Tina szobájából. Kiderül, hogy Tina kosztümöt visel, és a központtal beszél a mobilján. Benne van a családi bizniszben - ő is bébi főnök, pont ahogy Ted bácsikája is az volt. Úgy néz ki, krízis van a Bébi Rt-nél, és szükségük van Bébi úr (Ted bácsi) segítségére. Mivel nem sikerül meggyőznie hitetlenkedő nagybátyját és apját, Tina előkap két cumit, és a fivérek szájába dugja - és ezzel visszaküldi őket (gyerekekként) egy nagyon más Bébi Rt-be, mint amire Ted emlékezett 25 évvel ezelőttről…

A Bébi úr: Családi ügy az aktuális tervek szerint immár augusztus 26-án debütál a magyar mozikban.