MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax augusztusi újdonságai

Folytatódik a Minimax nyári premierdömpingje. Augusztusban egy új sorozat is érkezik négy csatornapremier film mellett.

Ernest és Rebecca - új sorozat
26-ától minden nap 17:30-kor dupla résszel

A hat és fél éves Rebecca édesanyja házában él nővérével, kutyájával és a legjobb barátjával, Ernesttel. Ernest egy mikróba, akivel Rebecca egy esős napon, békavadászat közben találkozott. Azóta elválaszthatatlan jó barátok és az őrült hétköznapokban igazi cinkostársak. Iskola, barátok, otthoni élet, kalandok... Hőseinknek nincs ideje unatkozni.

Bibi és Tina - A nagy verseny - új film, csatornapremier
7-én 20:00-kor

Bibi Tinánál tölti a nyarat, de sajnos a kastélyba váratlan vendég érkezik, Sophia személyében. Tina és Sophia féltékenyek egymásra Alex miatt, akit Falko internátusba akar küldeni. Az éves lóversenyre készülődés közben felbukkan Kakmann Fantasticoval, a gyönyörű fekete ló legyőzhetetlennek látszik. Ám a verseny napján súlyos titkokra derül fény, és így szerencsére sem Szókratész Zoknija, sem Alex nem hagyja el a falkensteini kastélyt.

Bibi és Tina - Elátkozva - új film, csatornapremier
14-én 20:00-kor

Falko grófot kirabolják, a rendőrség Greta Müller vezetésével nyomozásba kezd. Alex nem bízik a hatóságban, Tinával a saját szakállukra kérdezősködni kezdenek. Frau Martinnak anyagi gondjai vannak, ezért elfogadja Tarikék jelentkezését a lovas táborba, Bibi nagy örömére.. Kiderül, hogy egy titkos megbízó mozgatja a szálakat, ám csak az éves jelmezbálban derül fény a kilétére.

Bibi és Tina - Lányok a fiúk ellen - új film, csatornapremier
21-én 20:00-kor

Falkensteinbe érkeznek a fővárosi testvériskola diákjai, hogy együtt táborozzanak a helyi gyerekekkel. A fiúk-lányok közötti konfliktus hamar kialakul, Alexnek is választania kell Tina és az új haverjai között. A városi fiúk mindent megtesznek a győzelemért, még az erdőt is felgyullad, hogy végül ismét kimondhassuk a nagy igazságot: nincs különbség fiúk és lányok között, és a szerelem mindent legyőz.

Bibi és Tina - Totális zűrzavar - új film, csatornapremier
28-án 20:00-kor

Bibi a tini boszorkány Tinával lovagolt, mikor megismerkednek Aladinnal, a szírnek hitt menekült fiúval, akiről hamarosan kiderül, hogy valójában egy albán lány, Adeának hívják, és a nagybátyja elől menekül, aki férjhez akarja adni. Az első éjszaka találkoznak Sinannal és Karimmal, akik viszont valóban szír menekültek. Sinan mindent megtesz, hogy Adea visszakerüljön a családja férfi tagjainak felügylete alá. A Falkensteini kastély felújítás alatt áll, Dirk Trumpf megpróbál minden fillért duplán kisajtolni Falko grófból. A kis csapat megjárja Albániát, elérik, hogy Adea ismét tanulhasson, és a végén Sinan még a gróf pénztárcáját sem engedi kiüríteni.