MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A JimJam augusztusi újdonságai

A JimJam műsora két új filmmel bővül augusztusban.

Sam, a tűzoltó: A vihar hőse - új film, csatornapremier
21-én 18:00-kor

Sam és a tűzoltók új állomást kapnak Körmöspálcáson. A modern és kényelmes épület minden fontos dologgal fel van szerelve. Szükség is van mindenre, hisz a város felé hatalmas vihar közeledik. A hurrikánt heves esőzések kísérik, mindenütt áll a víz. Eközben a gyerekek egy mélyen fekvő 
barlangban túráznak… Izgalmas mese kalandvágyó gyermekek számára!

Sam, a tűzoltó: Marslakó riadó - új film, csatornapremier
21-én 11:00-kor

Buck Douglas, a híres "Földönkívüliek" tévéműsor házigazdája ellátogat Körmöspálcás-ra aminek a következtében a városban mindenkin kitör az UFO láz. Az egész akkor kezdődik, amikor Norman lát egy repülő csészealjat, de amíg azt figyeli, beleesik egy folyóba. Később Norman beszélni kezd arról, hogy mi történt Az előző este. Ezután látják Buck Douglast a tévében, de a tűzoltó Sam nem túl biztos benne, hogy valóban űrhajót láttak. Amikor a gyerekek követik a csészealjat, Sarah és Norman egy szakadékba esik.Később lehull a lepel a műsorról egy Körmöspálcás-szigeti tűz után.

A hónap sztárja: Ricky Zoom
a sorozat egész hónapban minden nap 08:25-kor, 12:29-kor, 19:29-kor látható

A "Tudtad-e?" című speciális edukációs kisfilmekből a gyerekek minden hónapban más-más tematikában tanulhatnak új dolgokat. Az elmúlt hónapok során megtudhattunk néhány dolgot a macskákról, az építkezésről vagy épp a tűzoltókről, a következő hónapban pedig a motorok kerülnek középpontba. Keresd a reklámszünetekben!