MENTRUM
Videók
Ifjúsági

Nemrég debütált az új iCarly első előzetese

Alig 10 éves pihenő után hamarosan visszatér az iCarly.

A rebootok, az újraindítáok és a folytatások listáján a következő műsor az iCarly lesz, mely ezúttal a Paramount+ kínálatában éled újjá. Az eredetileg a Nickelodeonon induló sorozat főszereplője Miranda Cosgrove, Nathan Kress és Jerry Trainor, illetve Jennette McCurdy voltak, ebben az új sorozatban pedig előbbi három mind visszatérnek. Az eredeti sorozatban Cosgrove karaktere két barátjával online webműsort indít, mely igen hamar nagy népszerűségre tesz szert.

Az új sorozat 10 évvel az eredeti fináléja után veszi fel a fonalat. Az immár huszas éveikben járó szereplők visszatérnek a munka, a szerelem és a családjuk irányításához. Az előbb említett visszatérő szereplőkön kívül újoncok is érkeznek Laci Mosley és Jaidyn Triplett személyében. Mosley Harpert fogja alakítani, aki Carly új szobatársa és legjobb barátja lesz, Triplett pedig Millicentet játsza, Spencer mostohalánya lesz.

Az előzetes próbálja megidézni a korábbi széria hangulatát. Láthatjuk benne, hogy míg Carly és Freddie felnőttként a romantikával foglalkoznak, addig Carly éretlen testvére és Freddie neurotikus anyja még mindig sújtja őket.



Az iCarly bemutatója június 17-én lesz a Paramount+-on, rögtön három epizóddal, majd a folytatás hetente csütörtökön érkezik.