Ilyen lesz a Jellystone! - előzetesen Maci Laci új sorozata

Ilyen lesz a Jellystone! - előzetesen Maci Laci új sorozata

A Warner Bros. visszahoz több ismert klasszikus szereplőt a Hanna-Barbera világából. A Jellystone! júliusban debütál az HBO Max-en.

Maci Laci, Bubu és Cindy egy elképesztő újraegyesítésre készül a Hanna-Barbera népszerű és ismert szereplőivel, ugyanis hamarosan bemutatkozik az HBO Max új animációs komédiája, a Jellystone!. A C.H. Greenblatt (Chowder, Csőrös Harvey) produceri vezetésével készülő sorozat az ismert szereplőket újragondolva mutatja be, azaz modernizálja őket, hogy bemutathassa őket a modern családoknak és a mai kor generációjának.

Jellystone ezúttal egy város neve lesz a Nemzeti Park helyett, ahol az ismert szereplők élnek, dolgoznak és játszanak. A város polgármestere Foxi Maxi, míg Laci Laci, Bubu és Cindy alkotják az orvosi csapatot. Emellett Jabberjaw Magilla Gorilla beosztottja a ruhás üzletében.  Ebből is látszik, hogy minden ismert karakter visszahozásának kiosztottak egy-egy szerepet a város polgáraként. Útjaik szórakoztató és vicces módon keresztezik egymást, miközben élik az átlagos mindennapjaikat. Feltűnik még a város lakói közt Jonny Quest, Nyegleó, Turpi úrfi és bandája vagy épp Barlangi kapitány, de a sor folytatódhatna.A Jellystone! amerikai premierje július 29-én várható az HBO Max kínálatába.