MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Az M2 júliusi újdonságai

A Szuper-brigád - új sorozat
3-ától hétvégente 19:45-kor

Az ifjú és lelkes munkagépek Markó vezetésével rendbe raknak egy elhanyagolt tengeröblöt. A közelben megfeneklett hajóroncsról kiderül, hogy delfineknek ad otthont. Mitévők lesznek most hőseink, akiknek az utasítás szerint a roncsot is el kellene távolítaniuk?

Jamie, a focicsoda - 3. évad
25-étől hétvégente 13:20-kor

Áll a bál az iskolában. A Kingsmount iskolát összeolvasztják a Westfielddel. Ez pedig azt jelenti a csapat számára, hogy az onnan érkező játékosokkal is fel kell venniük a versenyt a csapatba kerülésért. Ráadásul a pályán ideiglenes tantermeket készülnek építeni, így nem lenne hol edzeni. Jamie remek lehetőséget kap, amikor edzőmeccsre hívják a Foxborough-hoz. A bemutatkozás azonban ugyanakkor van, mint a Kingsmount első, és nagyon fontos meccse.

Kozmó, a szuperkutya (Kosmoo) - új sorozat
31-étől hétvégente 13:50-kor

Kozmó Robbe Williams kutyája, és ők a legjobb barátok. Amikor Kozmót elüti egy autó, élete egy hajszálon múlik, Robbe a legokosabb lánybarátjával, a kerekesszékesElis-szel besurrannak a Bionicel céghez, ahol a fiú anyukája, Esther dolgozik, és a kutyasérült testrészeit bionikus elemekkel pótolják. Ettől a pillanattól kezdve Kozmó már nem egy átlagos eb, hanem szuperkutya, aki különleges, beépített képességeivel, elképesztő erejével, hallásával és videós látásával hatékonyan képes fellépni a bűnözők ellen. Zeezicht egy átlagos kisváros Hollandiában, de ott is akadnak bűnözők, tisztességtelen módon élő emberek. Ez a csapat nem mindennapi ügyeket képes megoldani, olykor nagy értékű tárgyakat, máskor védtelen idős embereket, elrabolt állatokat mentenek meg, bankrablókat fülelnek le, de sorolhatnánk mennyi eset adódik arrafelé. Ebben segíti vagy hátráltatja őket Robbe nem épp ügyes, de annál bohókásabb apukája, Markus, aki sokféle mesterséget kipróbál, hogy meggazdagodva elvigye családját egy világkörüli útra. Hiszen ez a furcsa család nem is házban, hanem egy hajón éli az életét, ahol a bűnügyek felderítéséhez Robbe szobájában építenek ki egy komoly elektronikával felszerelt nyomozó irodát.

Petronella, az almaboszi (Petronella Applewitch) - új sorozat
31-étől hétvégente 19:45-kor

Az évadnyitóban: Pestilla főboszorka seprűje tönkremegy. Uborkalap megjavítja, de Petronella és barátai véletlenül eltörik. Gyorsan ki kell találniuk, hogyan is tudják a seprűt gyorsan megjavítani míg Pestilla visszatér.