MENTRUM
Videók

Amerika: A mozgókép - előzetesen Amerika születése

A Netflix bemutatja szerintük hogyan is zajlott Amerika megalapítása. Egy abszurd animációs film közeleg.

A láncfűrészes George Washington összeáll a sörimádó Sam Adamsszel, hogy együtt verjék le a briteket egy gúnyos eszmefuttatásban az amerikai forradalomról. A Netflix bemutatja Amerika kimondatlan "igaz" történetét.

A Phil Lord és Christopher Miller (Pókember: Irány a Pókverzum!, A Lego-kaland 1-2.) párosától érkező film az amerikai történelem vad újragondolása. Az alábbi előzetes már rögtön szinkronnal tekinthető meg, ami ha valaki ismeri az Adult Swim tartalmait, az felfedezhet némi hasonlóságot közöttük és e film között. Nem hiába, hiszen Matt Thompson (Archer, Frisky Dingo) rendezi, az előzetes pedig tele van vad és abszurd jelenetekkel.

Több ezer éven át homály fedte az Amerikai Egyesült Államok eredetének történét. Ki és miért építette ezt az országot? Eddig talán csak a dinók tudták a választ. De most az emberiség történelmében először feltárjuk Amerika eredetének hihetetlen és igaz történetét. AMERIKA: A MOZGÓKÉP — az életben egyszer átélhető kultrális esemény az Alapító Atyák eredeti szándéka szerint a Netflixen, a telefonodon lesz elérhető június 30-tól. A szereplők Amerika kedvencei, Channing Tatum, Jason Mantzoukas, Olivia Munn, Judy Greer, Bobby Moynihan, Raoul Max Trujillo, Killer Mike, Andy Samberg, Will Forte és Simon Pegg.



Az Amerika: A mozgókép bemutatója június 30-án lesz a Netflixen.