MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax júliusi újdonságai

Júliusban berobban a Minimax, érkezik két új sorozat, egy új évad és három csatornapremier film is. A Farkasbőrben az azonos című film alapján készült sorozat, a Dronix egy fiúsabb szériának tűnik, amely az egykori Megamax is futhatott volna, végül pedig folytatódik a Lego Friends története.

Farkasbőrben - A holdkő legendája - új sorozat
1-jétől minden nap 18:00-kor

Freddy Lupinnak vérfarkas helyett rózsaszín uszkárrá változva kell bebizonyítania , hogy ő is ér annyit, mint a többi vérfarkas. Megnehezíti a saját dolgát, amikor magára haragítja egy rivális vérfarkas családból származó iskolatársát. És ha mindez nem lenne elég, valaki ellopja a szent holdkövet és egyre furcsább és veszélyesebb állat hibridekkel árasztja el a várost.

Dronix csapat - új sorozat
1-jétől minden nap 19:30-kor

Kövesd nyomon három drón imádó fiatal pezsgő kalandjait, miközben szemtanúja lehetsz egy fantasztikus csapat születésének! Buck, Tom és Vicky tehetségüket kiaknázva olyan drónt készítenek közösen, amely nem hasonlít semmi másra. Ez a Dronix.

Lego Friends: Lányok bevetésen - 4. évad
21-étől hétköznap 13:40-kor

Mi leszel, ha nagy leszel? A lányok már tudják mit szeretnének és mindent megtesznek azért, hogy terveik valóra váljanak. Andrea, Mia, Emma, Olivia és Stephanie apró lépésekkel ugyan, de egyre közelebb kerülnek álmaik megvalósításához.

Arthur és a villangók - új film, csatornapremier
17-én 20:00-kor

A tízéves Arthur imádja a négy évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt nagypapa (Ron Crawford) varázskönyvében olvasott misztikus meséket, amelyek teli vannak soha nem látott, izgalmas lényekkel. A kisfiú egyre gyakrabban teszi fel magának a kérdést: mi van akkor, ha ezek a történetek mind igazak? Mi van akkor, ha a villangók, ezek a kedves aprócska lények, akit nagyapja rajzain látott, tényleg élnek valahol? Arthur elszánja magát, s a nagyapja által hátrahagyott jeleket követve elindul felfedezni a villangók titokzatos világát, hogy megkeresse a mesés kincset és megmentse a családi otthont.

Arthur: Maltazás bosszúja - új film, csatornapremier
24-én 20:00-kor

Arthur már nagy izgalommal várja a nagy nap éjszakáját, mikor utoljára visszatérhet a villangók országába, hogy találkozzon Holdviola hercegnővel. De Arthur édesapja mit sem törődve ezzel, előbb szeretne hazautazni. Mikor már épp indulnának egy pók Arthur kezébe tesz egy rizsszemet, melybe S.O.S. jeleket karcoltak. Kétség sem férhet hozzá, Holdviola hercegnő bajban van! Azonban a legnagyobb meglepetés akkor éri Arthurt, mikor rájön, hogy a villangók országából senki sem küldött neki segélykérő üzenetet. De akkor mégis, ki csalhatta oda ilyen agyafúrt trükkel a mi kis hősünket?

Arthur 3 - A világok harca - új film, csatornapremier
31-én 20:00-kor

Malatazár fondorlatos csellel eljutott az emberek világába. A célja egyszerű: szúnyogokból álló hadsereg szervezése, és az univerzum meghódítása. Csak Arthur hiúsíthatja meg a tervét, de ehhez a kertből vissza kell jutnia a hálószobájába és villangó méretűből újra normál nagyságúvá kell válnia. A feladat nem egyszerű, a kalandos úton Holdviola és Tátombák segítik a fiút. Van azonban még valaki, aki csatlakozik hozzájuk: Maltazár fia, Darkosz, aki az állítja, át akar állni a jó oldalra. Gyalog, biciklivel, autóval vagy éppen Harley Davidsonon, Arthurnak és barátainak minden segítségre szüksége lesz, hogy legyőzzék Maltazárt a végső csatában.