MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang júliusi újdonságai

A nyár kellős közepére is tartogat premier újdonságokat a Boomerang, de kedvenc brit komikusunk is megkapja újra a maga reflektorfényét.

Már javában látható az előzetes az Alice és Lewis júliusban érkező új részeihez. Az első évad második felét július 5-étől minden nap sugározza a Boomerang, méghozzá egész kedvező időpontban, 19:00-kor. Tudjátok, ez az a sorozat, amelyben a hatéves Alice-nek van egy varázskulcsa, amellyel átjuthat Csodaországba. Ebben a másik világban találkozik egy kedves nyuszival, Lewisszal, és hamar barátok lesznek, méghozzá a legjobb barátok. Alice szeret átjárni Csodaországba és együtt lenni Lewisszal meg a többi barátjával, még ha ez azt is jelenti, hogy meg kell küzdenie a szeszélyes, forrófejű királynővel.

Az indiai Cartoon Network rövid epizódokból álló sorozata, a Lamput is újabb epizódokkal jelentkezik. 12-étől minden nap 16:45-kor lesz látható, közvetlenül a Tom és Jerry-show után. Végül pedig A barátság hónapja a Boomerangon címen Mr. Bean maratonnal kedveskedik a gyerekcsatorna. Július 10-étől minden hétvégén 12:00-15:00 között lesz látható, amint Bean és macija, Teddy barátsága részről részre csak erősödik.