Szinkronos előzetesen a Netflix új filmje, A kívánságsárkány

Szinkronos előzetesen a Netflix új filmje, A kívánságsárkány

A Netflix Aladdinja már biztosan szinkronosan mutatkozik be néhány hét múlva. Mutatjuk az előzetest.

Nem hiába az Aladdin hasonlat, hiszen elég ha az alábbi előzetest csak megnézzük. Le sem tagadhatná. Din ugyanis talál egy kívánságsárkányt, aki segít főszereplőnknek női ügyében. Ehhez akár a valódi személyiségét is képes elrejteni, ha gazdája úgy kívánja. Persze, vannak csavarok a filmben, a sztori is modern környezetbe lett helyezve és talán a végeredmény sem lesz egy teljes másolat, ezt viszont csak júniusban tudhatjuk meg.

Ebben a modernkori mesében Din, az egyetemi hallgató esélyt kap arra, hogy megvalósítsa legnagyobb vágyait, miután talál egy Long nevű mindenható sárkányt egy teáskannában. A sárkány az elmúlt ezer évben csapdába esett ebben a kannában. Hatalma bár végtelennek tűnhet, a lenti előzetesben megtudtuk, hogy mégsem az. Például ő sem tud szerelembe ejteni senkit kívánságból.

A páros önfelfedező útra indul Shanghaiba, miközben Din megpróbál újra kapcsolatba lépni gyerekkori barátjával, Linával, miközben hárítani próbálja a gonoszok lépéseit, akik a teáskannát szeretnék megkaparintani.Szinkron szempontból érdekes szereposztást vélhetünk felfedezni. A főszereplő Din magyar hangja ugyanis Miller Dávid, aki ugyebár Miller Zoltán fia. És ha már megvan az Aladdin párhuzam, akkor érdemes megemlíteni, hogy az 1993-as Aladdin címszereplőjének Miller Zoltán adta a beszédhangját. Dávidnak a 2019-es változatban volt már lehetősége Aladdinnak kiadnia magát, ugyanis a dalos részeket ő vihette, most pedig a hasonló szerepet is átélheti. Úgy látszik Aladdin végigkíséri a családot már lassan 30 éve.A film bemutatója eredetileg 2019 júliusában lett volna bemutatva, ám azt elhasztották 2020-ra, amikor a járvány miatt újabb halasztásra volt szükség. Végül bár már idén januárban bemutatták a kínai mozikban, a világbemutató még váratott magára. Aztán áprilisban a Netflix és a Sony Pictures Animation jelentette be, hogy előbbi szerezte meg a globális streaming jogokat, ennek köszönhetően pedig ki is tűzték a bemutató dátumot.

A Sony Pictures Animation mellett a Tencent Pictures és a Sparkle Roll is részt vett a készítésben, Aron Warner (Shrek), Chris Bremble (SpongyaBob: Spongya szökésben) és Jackie Chan pedig a produceri feladatokat látta el.

A kívánságsárkány június 11-én mutatkozik be, szinkronnal, a Netflixen.