A TV2 Kids júniusi újdonságai

A TV2 Kids júniusi újdonságai

Bár az alábbi újdonságok május legutolsó napján indulnak, talán érthető, ha végül mégis az új hónap cikkében kapnak helyet.

Veszélyeztetett fajok - új sorozat, csatornapremier
1. évad május 31-étől, 2. évad 17-étől hétköznap 16:00-kor

Egy farönkben él együtt a három jó barát: a mogorva és rendszerető mókus, Móki, a hiperaktív nyuszi, Nyüzsi és a (nem) kicsit flúgos sirály barátjuk, Sanyi. Életük nem hétköznapi, állandóan valamilyen nagy kalandba - vagy épp slamasztikába kerülnek, amit mindig együtt, vidáman oldanak meg.

Táncakadémia - A visszatérés (Dance Academy: The Movie) - a film négy részletbe vágva
május 31-étől hétköznap 20:30-kor

Tara Webster egy farmon él szüleivel és minden vágya, hogy hivatásos balett táncos legyen. Ezért jelentkezik a világhírű sidney-i Táncművészeti Akadémiára. Úgy érzi, hogy eljött az ő ideje és mindent megtesz, hogy megfeleljen a felvételin. Azt gondolja, hogy mindenre felkészült, de közben nem is sejti mi vár rá. Először a felvételin kell túl lennie, de nem könnyítik meg a dolgát a társai...

Állatkerti sétány 64 - 4. évad, csatornapremier
7-étől hétköznap 15:30-kor dupla résszel

Lucy az Állatkerti sétányon lakik, ezért - nagy szerencséjére - különleges szomszédai vannak. A szomszédok nem mások, mint Nelson, az elefánt, Georgina, a zsiráf, Borisz, a medve, Molly, a viziló és mindenfajta más állat. Lucy éjszakánként lecsúszik a zsiráf hosszú nyakán, hogy játszhasson velük. Kis barátai egymás után elmesélik neki különleges, mulatságos kalandjaikat. Eközben a kisgyerekek sok érdekes dolgot megtudhatnak az állatok szokásairól, jellemzőiről...

Varázsceruza - új sorozat, csatornapremier
14-étől hétköznap 17:20-kor dupla résszel

A régi, klasszikus lengyel rajzfilm középpontjában egy kisfiú és a kutyája áll, akik a kalandjaik során felmerülő nehéz helyzeteket egy varázsceruza segítségével oldják meg, ugyanis a fiú által rajzolt dolgok megelevenednek.

Simsala Grimm - 2. évad, csatornapremier
28-ától hétköznap 16:50-kor

Sorozatunk a Grimm testvérek legszebb meséit mutatja be a két főhősön keresztül. Jojo és Doktor Kroki két jó barát, segítségükkel minden mesehős beteljesíti sorsát, a jó elnyeri méltó jutalmát, a gonoszok pedig meglakolnak bűneikért. Hófehérke, Csipkerózsika, A brémai muzsikusok, A farkas és a hét kisgida, Jancsi és Juliska, sok-sok népszerű mese egész sora vár rátok.