MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax júniusi újdonságai

Újdonságokkal nyitja a nyári szünetet a Minimax, ám június folyamán további premierekre is kell számítani.

Barbie és Chelsea: Az elveszett születésnap - új film
5-én 20:00-kor

Amikor Barbie húga, Chelsea azt hiszi, hogy elveszett a hetedik születésnapja, kalandos útra indul a dzsungelbe, hogy egy mágikus kristály segítségével visszaszerezhesse. Vajon lesz végül ünneplés?

Bagoly brigád (Uhu és pajtásai) - új sorozat, csatornapremier
16-ától hétköznap 09:20-kor

A történet középpontjában, Uhu, a rózsaszín, nagy szemű bagoly áll, aki semmi másra nem vágyik, mint hernyókra vadászni és pihenni, ám az erdő többi állata megakadályozza ebben. Nyüzsgésük folyamatosan bajba sodorja az ingerült madarakat.

Maja, a méhecske - A mozifilm - új film, csatornapremier
19-én 20:00-kor

Maja épp, hogy kikelt lárvájából, de máris olyan szeleburdi, mint hat másik. Képtelen követni a kaptár szabályait, főleg azt, ami szerint a közeli réten fészkelő darazsak örök ellenségeknek számítanak. Amikor eltűnik a méhpempő, mindenki a darazsakra gyanakszik, Maját pedig azzal vádolják, hogy bűnrészességet vállalt a gyalázatban. Legjobb barátját, Willyt leszámítva senki nem hiszi el neki, hogy valójában ő is csak áldozata az esetnek.

My Little Pony: Pónivilág - 2. évad
12-étől minden nap 15:30-kor dupla résszel

A póni lét vicces? Naná! A hat barát nem csak édes meglepetésekkel, cukormázas kudarcokkal és mágikus malőrökkel vár, hanem rengeteg nevetéssel is! A varázslatos bájitalok titokzatos forrásának köszönhetően fergeteges kalandokban lesz részed, ezt garantáljuk!