MENTRUM
Videók
Ifjúsági
Mozi

A Hotel Transylvania új részében nagy változások lesznek – íme az előzetes

Drakula és barátai hamarosan visszatérnek és jobban szét vannak esve, mint valaha.

A Transzformánia címre keresztelt 4. és egyben utolsó felvonásban kedvenc szörnyhadunkat olyan formában láthatjuk, mint amilyenben még soha. Drakuláék talán eddigi legfélelmetesebb kalandjukkal néznek szembe: visszaváltoznak emberekké. Ez pedig teljes sokként éri mindannyiukat. Mikor Jonatán lehangolt lesz, mert Drakula nem úgy kezeli, mint akár a többi szörnyet - lévén, mert ember, ugyebár -, él a lehetőséggel, amit Van Helsing ajánl fel: szörnnyé változik apósa kedvéért. Igen ám, de néhány kósza sugárnyaláb a hotel lakóit épp ellentétesen érinti meg: a szörnyeket emberré változtatja. Ez az átváltozás mindenkit máshogy érint: egyesek ennek nagyon örülnek, míg mások, pl. Drakula, a legrosszabb élményként éli meg az egészet. Ő és Jonatán félre kell tegyék az ellentéteiket, hogy megtalálják a módot a visszaváltoztatásukra.

Az utolsó részre bár Genndy Tartakovsky visszatér, ezúttal a rendezői széket odaadta Jennifer Kluska és Derek Drymon számára. Tartakovsky a film forgatókönyvéért felelt.





A Hotel Transylvania hatalmas siker a Sony Pictures Animation számára. A 3. epizód, a Szörnyen rémes vakáció 2018-ban 580 millió dollárt termelt, mindössze 80 milliós gyártási költségből. A Hotel Transylvania-trilógia legjobban kereső része volt, továbbá a Sony Pictures Animation legjobban kereső filmje világszerte.

A Covid-19 miatt többször is elhalasztott Hotel Transylvania: Transzformánia végül idén július 23-án mutatkozik be a tengerentúlon, míg a hazai bemutató augusztus 5-re lett belőve.