Előzetesen a Hupikék törpikék új sorozata

Előzetesen a Hupikék törpikék új sorozata

Korábban már néhány szó erejéig említettük itt az oldalon is, hogy készül az új Hupikék törpikék sorozat, amit végül a Nickelodeon vásárolt meg globális sugárzásra. Most előzetesek formájában tudunk bepillantást nyújtani.

A Nickelodeon egy vadonatúj, CG-animált sorozatot hoz el a Hupikék törpikék világából, hog egy újabb generáció gyereke és családjaik ismerhessék meg őket. A modern sorozatból két évadot meg is rendeltek, mely 52x11 percet jelent. Az új sorozatban is követhetjük Törpapa, Törpilla, Okoska, Ügyifogyi, vagy épp Dulifuli vicces, kalandos mindennapjaikat, mely tele van szívvel, lélekkel és természetesen Hókuszpók gonosz terveivel.

Az új Hupikék törpikék már bemutatkozott a belga Ouftivi nevű csatornán, amely az alábbi előzetesekkel készült a bemutatóra.A Hupikék törpök modern feldolgozását mindenhova eladták már, ahova lehetett. A Nickelodeon vette meg a globális tévés jogokat azokra az országokra, ahol jelen van a csatorna. Ennek értelmében Magyarországon várhatóan 2021 4. negyedévében lesz látható leghamarabb. Emellett a Netflix is lecsapott a sorozatra, szintén globális jogokra. Náluk 2023 2. negyedévében lesz látható.