MENTRUM

Az HBO GO-n folytatódik itthon a Rick és Morty – jön az új szezon is!

Hamarosan érkezik a díjnyertes animációs sorozat új, 5. évada, amely kizárólag az HBO GO-n lesz látható. A korábbi évadok (1–4.) szintén elérhetők lesznek a HBO online felületén. Június 21-től a sorozat minden évada streamelhető lesz az HBO GO-n. A hírről elsőként mi számoltunk be néhány napja Facebook-oldalunkon.

A Rick és Morty, a nagy sikerű, epizódonként közel félórás, díjnyertes animációs vígjátéksorozat az Adult Swim csatornán mutatkozott be, főszereplője egy szociopata zseni tudós, aki az egész univerzumon átívelő, őrülten veszélyes kalandokra ráncigálja magával alapvetően félénk unokáját. Rick Sanchez a lányával, Bethszel és annak családjával él, és folyamatosan galaxisok közötti, eszeveszett utazásokra viszi Betht, a vejét, Jerryt és az unokáit: Summert és Mortyt.

A Rick és Morty rajongói június 20-án, a Rick ;s Morty napon a világ minden táján megadózisban élvezhetik a különleges Rick és Morty-témájú tartalmakat: az új évad világpremierjének tiszteletére fantasztikus ünnepségsorozat várja őket exkluzív előzetesekkel, színfalak mögötti felvételekkel és rendkívüli meglepetésekkel a televízióban, illetve a digitális és közösségi platformokon egyaránt.



A Rick és Morty eredeti szinkronhangjai: Justin Roiland (Solar Opposites), Sarah Chalke (Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok), Chris Parnell (Saturday Night Live) és Spencer Grammer (Greek, a szövetség). A sorozat alkotói és executive producerei Dan Harmon (Community) és Justin Roiland.

Június 21-től a Rick és Morty 1–4. évadának minden epizódja, valamint az 5. évad premierje is elérhető lesz az HBO GO-n.