MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax májusi újdonságai

Régóta várt új sorozat premierjével készül májusra, pontosabban gyereknapra a Minimax. Mindemellett egy másik népszerű sorozat folytatásával is jelentkezik a csatorna.

My Little Pony: Pónivilág (My Little Pony: Pony Life) - új sorozat
30-ától minden nap 15:30-kor dupla résszel

A póni lét vicces? Naná! A hat barát nem csak édes meglepetésekkel, cukormázas kudarcokkal és mágikus malőrökkel vár, hanem rengeteg nevetéssel is! A varázslatos bájitalok titokzatos forrásának köszönhetően fergeteges kalandokban lesz részed, ezt garantáljuk!

Talking Tom és barátai - 5. évad
15-étől minden nap 19:30-kor dupla résszel

Talking Tom és barátai olyan csodálatos dolgokat szeretnének létrehozni, amelyek megváltoztatják a világot. Ötleteik megvalósításához Tom kényelmesen berendezett garázsa ad otthont, és bár gyakran előfordul, hogy találmányaik katasztrófához vezetnek, ők soha nem adják fel!

A kis vámpír - új film
8-án 20:00-kor

Rudolph, a tizenhárom éves vámpír fiú bár már a sok századik szülinapi bulijára készül, de egy évet sem öregszik. Nincs sok kedve az ünnepléshez, hiszen mindig ugyanaz a program: egy öreg kastély romos falai között köszönti fel Őt családja. Nem hagyhatják el otthonukat, mivel vámpírvadászok lesik minden lépésüket. Ám Rudolph végre egy kis izgalomra vágyik, ezért meglóg otthonról, és találkozik Tonyval, egy vele egyidős sráccal, aki rajong a kísértettörténetekért, és természetesen a vámpírokért. Hamar barátságot kötnek, és közösen próbálják megállítani a gonosz vadászokat.

Álomépítők - új film
22-én 20:00-kor

Minna élete a feje tetejére áll, amikor édasapja új menyasszonya és annak lánya beköltözik hozzájuk. A vele egykorú Jenny kiállhatatlan és Minna minden erőfeszítése ellenére sem tud közelebb kerülni utálatos mostohatestvéréhez. Egy éjszaka aztán a kislány felfedez egy varázslatos világot, ahol hatalmas színpadokon készülnek az álmaink, szorgos kis álommunkások segítségével. Mikor rájön, hogyan tudja befolyásolni az embereket az álomépítők segítségével, igyekszik Jenny álmaiba is beférkőzni, hogy végre igazi család lehessen belőlük.

Vigyázz, kész, Morc! - új film
30-án 20:00-kor

Lufi birodalom, rendőrsárkányok és bolondos varázslók színesítették be Terry nagymamájának hóbortos meséit. Vajon mi történne, ha kiderülne ez nem csak mese, és a bolondos varázslók a valóságban nem is annyira bolondosak?