MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A JimJam májusi újdonságai

A mozis bemutatót követően a tévében is bemutatkozik Bogyó és Babóca legújabb évada, majd látható lesz a Thomas, a gőzmozdony új, kalanados évada is.

Bogyó és Babóca - Tündérkártyák - új évad
4-étől 17-étől minden nap 14:55-kor

Bogyó és Babóca neve ismerősen csenghet minden óvodás és kisiskolás számára. Bartos Erika nagysikerű könyvsorozatának hősei most életre kelnek a Bogyó és Babóca - 13 mese című animációs filmen. Bogyó a csigafiú és Babóca a katicalány elválaszthatatlan barátok. A 13 rövid mesében sok kedves kalandot élnek meg együtt, s közben új barátokat szereznek, valamint megismerik az őket körülvevő világot.

Thomas, a gőzmozdony - 20. évad, csatornapremier
1-jétől minden nap 06:00-kor, 17:40-kor, 20:30-kor

Thomas, a gőzmozdony gyakran kerül bajba, főként, mert olyan dolgokba üti bele az orrát, amiket jobb lenne, ha nagyobb, tapasztaltabb vonatokra bízna. De a sötét felhők hamar eloszlanak a feje fölül, és Thomas ismét vidáman társalog barátaival és zötyög saját sínpárján, amelyre oly büszke.

A hónap sztárja: Chuck, a dömper kalandjai
a sorozat egész hónapban minden nap 07:06-kor, 12:12-kor, 21:28-kor, illetve hétköznap 18:04-kor

A "Tudtad-e?" című speciális edukációs kisfilmekből a gyerekek minden hónapban más-más tematikában tanulhatnak új dolgokat. Az elmúlt hónapok során megtudhattunk néhány dolgot a macskákról, az építkezésről vagy épp a tűzoltókről, a következő két hónapban pedig a munkagépek, a járgányok és az autók kerülnek középpontba. Keresd a reklámszünetekben!