A halottak hadserege szinkronosan támad a Netflixen – mutatjuk az előzetest

A halottak hadserege szinkronosan támad a Netflixen – mutatjuk az előzetest

Zack Snyder következő filmje a Netflixre érkezik, amihez megérkezett a szinkronos előzetes is. Öngyilkos osztag zombikkal? Nem épp, de megvan a hasonlóság.

Hollywoodnak köszönhetően az élőholtak, a zombik már évtizedek óta közöttünk járnak. Zack Snyder újragondolásában májusban érkezik egy újabb zombifilm, némi csavarral. A rendező előszeretettel használja az előzetesei alatt népszerű zenészek híres dalait, A halottak hadserege alábbi trailerében pedig Kenny Rogers - The Gambler című hangulatos száma hallható.

A film főszerepében Dave Bautista áll, aki Scott Wardot kelti életre, egy egykori zombiháborús hős, aki mostanra már nyugisabb életre vágyik, ezért hamburgeresnek áll. De a helyzet megváltozik, amikor egy kaszinófőnök 50 millió dollárt ajánl fel neki, hogy betörjön a zombikkal fertőzött karanténzónába, és 32 órán belül 200 millió dollárt lopjon ki, mielőtt a kormány lebombázná a várost. Abban a reményben, hogy a pénz segíthet közelebb kerülni eltávolodott lányához, Scott összeszed egy csapatot, akivel végrehajthatja a nem mindennapi rablást.

A zombik ebben a feldolgozásban okosabbak, gyorsabbak és még szervezettebbek. Az előzetesből láthatjuk, hogy lesz Elvis-imitátor zombi és zombitigris is.Bautista mellett még  Ana De La Reguera, Omari Hardwick,  Tig Notaro, Raúl Castillo, Samantha Win, Nora Arnezeder, Theo Rossi, Garret Dillahunt és Matthias Schweighöfer is a főszereplők sorát erősíti. A történetért és a rendezésért is egyaránt Zack Snyder a felelős, a forgatókönyvet  Shay Hatten és Joby Harold írták.

A halottak hadserege május 21-én debütál világszerte a Netflixen, a fenti előzetesből pedig megállapítható, hogy rögtön az első perctől szinkronnal nézhetjük mi is.