MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Boomerang májusi újdonságai

Scooby-Doo újra nyomoz a Boomernagon! Új sorozatának újabb részei is érkeznek többekközt májusban a Boomerangra.

A tavaszi premierekben szellősebb hónapok után a Boomerang májusra, még épp időben időzítette premierjei többségét. Három sorozat is folytatódik hosszabb szünet után. Ezek egyike a Scooby-Doo és (sz)Társai, amiben vendégsztárok segítik a Rejtély Rt. nyomozóit a különböző kísérteties rejtélyek megoldásaiban. Az új részekben olyan sztárok segítenek nyomozni, mint Morgan Freeman, Lucy Liu vagy épp Axl Rose. A folytatásban 13 új epizód érkezik, amit május 3-ától minden nap 15:00-kor tűz műsorra a csatorna.

Egy hét múlva hosszú-hosszú pihenő után folytatódik a Grizzy és a lemmingek. A 2. évad fináléja 2019 decemberében volt látható, azaz elég rég ahhoz, hogy sokan elfeledkezzenek a sorozat létezéséről. A sorozat 3. évada május 10-én indul. Ebben a szezonban Grizzyék elhagyják az erdész házát és világkörüli útra indulnak. Az új részek minden nap 18:25-kor kerülnek adásba.

Végül pedig szintén egy régebben - ám mégsem olyan régen - vetített sorozat új epizódjai érkeznek. A Pat, a kutya a modern Tom és Jerry, amelyben Pat kutyus különböző kalandokba keveredik, elég sokszor pedig a szomszéd kutyával is összetűzésbe keveredik, miközben próbál örömet vinni gazdija mindennapjaiba. A Pat, a kutya második évadának újabb részei május 24-étől, szintén minden nap 17:30-kor lesz látható a Boomerangon.