MENTRUM
Ifjúsági

Elkészül a Zombik 3 - trilógiává nő a Disney franchise-a

A folytatásra Meg Donnelly és Milo Manheim is visszatér, a bonyodalmakat pedig űrlények fogják okozni.

Zed és Addison, a zombi-szurkoló páros a Seabrook gimiből 2022-ben visszatérnek egy újabb kalandra. Ha még emlékeztek, a 2. részben a vérfarkasokkal csaptak össze, majd a film végén cliffhangerként elhintették a készítők, hogy egy esetleges folytatásban az űrlények kerülhetnek sorra. Nos, a mostani bejelentés mindezt csak megerősíti egy szinopszis formájában.

A Zombik 3 egy csillagközi fordulattal készül. Zed és Addison végzős évüket kezdik meg a Seabrook gimnáziumban, abban a városban, ahol emberek és szörnyek immár békességben élnek egymással. Zed sportöszöndíjra pályázik, amely révén ő lehet az első zombi, aki bejut az egyetemre, míg Addison Seabrook első nemzetközi szurkoló versenyére készül. Mígnem földönkívüli lények jelennek meg a városban, ami nem feltétlenül barátságos versenyt szülhet.

Paul Hoenn visszatér a 3. rész rendezői székébe is, aki rekordszámú rendezést tudhat a Disney berkein belül, pontosabban ez lesz a 15. neki. David Light és Joseph Raso írják a forgatókönyvet. A forgatás hamarosan kezdődik és az eddigi tendenciát figyelve, 2022 nyarán lehet esedékes a bemutató.