MENTRUM
Videók
Mozi

Szörnyella megkapja a saját előzményfilmjét - itt az előzetes

A Disney kiadta a Szörnyella DeFrász előzményfilmjéül szolgáló élőszereplős alkotás első előzetesét.

A 101 kiskutya sztorijának ikonikus főgonosza most megkapja a magáét. Egy film formájában. Az Emma Stone főszereplésével készülő előzményfilm annyira vad, őrült, hogy könnyen elmehetne egy Harley Quinn-filmnek is. Ti gondolkoztatok már azon, hogy milyen lehetett Szörnyella mielőtt megismerte volna Pongóékat? Biztosan nem, de a Disney gondoskodik arról, hogy ezt az eddig fel nem merülő kérdést is megválaszolja.

Szörnyella először az 1961-es eredeti Disney-rajzfilmben debütált, majd 1996-ban Glenn Close keltette életre az élőszereplős feldolgozásban és annak folytatásában. Ezekben a filmekben is egy örült, divat- és dalmata-mániás nőszemély volt, most pedig Emma Stone alakításában az is kiderül, hogy mi vitte erre a pályára.

Emma Stone tehát Szörnyella, aki a filmben Estellaként mutatkozik be eleinte. A történet kezdetén még kevésbé rajong a dalmatákért, viszont megszállottan igyekszik felépíteni divatkarrierjét Londonban. A sztori szerint Estella találkozik két fiatal tolvaj párossal, akik jó eséllyel Jasper és Horace, valamint von Hellman bárónővel, akit Emma Thompson kelt életre. Kettejük kapcsolata révén Estella azzá a Szörnyellává alakul át, akit mindenki ismer már ötven éve.





A Szönyella bemutatója május 27-ére van belőve idehaza, 28-án pedig a tengerentúlon, ahol könnyen megtörténhet, hogy a mozik vásznai mellett a Disney+ is bemutatja.