MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Az M2 márciusi újdonságai

Múmin-völgyi kalandok - új sorozat
1. évad 4-étől hétköznap 16:40-kor, 2. évad 23-ától 16:40-kor

Az évadnyitóban: A mit sem sejtő múminok téli álmát váratlan vendégek zavarják meg: Mórika mama és népes pereputtya. A lármás gyereksereg fenekestől felforgatja Múminvölgy békés életét. Az ifjú Múmin is megsínyli a változást: az ő szobáját foglalja el minden mórikák legrettegettebbike: Pöttöm, az elemi csapás.

Geronimo Stilton - 3. évad, csatornapremier
10-étől hétköznap 18:40-kor

Gronimo Stilton értelmiségi egér a Rágcsáló Hírek főszerkesztője. Geronimo nem vágyik másra, csak időben megjelenő lapszámokra. Azonban barátaival, Tea Stiltonnal és Trappolával, no meg Benjaminnal rendre kalandokba keverednek. Végül mind levonják a tanulságot, és ez csak az ő javukat szolgálja.

Fancy Nancy Clancy - új sorozat
15-étől hétköznap 17:05-kor

Nancy teapartit rendez a babáinak és Bree-nek. Ehhez anya teáskannáját kéri el, ám anya nem szívesen adja, mivel az nagymamai örökség. A kislány megígéri, hogy vigyáz rá, ám véletlenül mégis összetörik. Anya mégsem mérges. Vajon miért? / Nancy és Bree egy kis pillangót mentenek ki a szökőkút vízéből, a Nancy pedig szeretné, ha Papillon, ahogyan ő elnevezte, mindig vele maradna. de egy pillangó nem élhet kalitkában, ezért a kislány inkább elengedi.