MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax márciusi újdonságai

Ebben a pillanatban már megtudjuk mutatni a Minimax márciusi premierjeit.

Masha és a medve: Masha dalai - 4. évad
15-én 20:00-21:30 között a teljes évad

Hogyan boldogul egy kicsi lány a nagyvilágban a bonyolult feladatok megoldásával, amit a felnőttek bíznak rá? Ha van segítség, ugye máris könnyebben megy minden? Masha, a nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, barátjával a medvével, fantasztikus kalandokba keverednek. Ha velünk tartasz, téged is megtanítanak arra, mit jelet a barátság, a gondoskodás, a kreativitás és a szabadság.

Polly Pocket - 2. évad
25-étől minden nap 18:00-kor

A bájos Polly számára semmi sem lehetetlen, miután egy mágikus medálhoz jut, aminek a segítségével olyan apróvá tud összezsugorodni, hogy akár egy zsebben is elfér.

Enchantimals: Tavaszköszöntő - új film
13-án 20:00-kor

Egy varázslatos baleset következtében a tavasz érkezése veszélyben van, ezért a lányoknak mielőbb cselekedniük kell. Meg kell kérniük a természetet, hozza el a tavaszt mielőtt Everwilde és lakói nagy bajba kerülnek.

Csillagkutyák 2. - Kaland a Holdon - új film
14-én 20:00-kor

Készülj egy állati (z)űrös, galaktikus kalandra! Pushok egy bátor kiskutya, aki az űrbe vágyik, hogy meglelje űrhajós édesapját. A merész vállalkozásra egyedül indul, ám hamarosan kiderül, hogy nincs egyedül, a kivételes utazáson segítségére lesz édesanyja és két jó barát is. A szőrös kis csapat célba veszi a Holdat!