MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

A Minimax februári újdonságai

Ha nincs Én kicsi pónim, akkor jó lesz a Filly Fantázia is? Pónik itt, pónik ott... ha hunyorítva nézitek, talán az élmény hasonló lesz. Függetlenül attól, hogy a Filly Fantázia is lehet ugyanolyan jó, mint a Hasbro sorozata. Ezzel, illetve négy új filmmel készül februárra a Minimax.

Filly Fantázia - 2. évad
6-ától hétvégente 15:30-kor

Rose, az egyszarvú filly, varázslatos világot tár elénk. Miközben barátaival a mágikus képességeiket tökéletesítik az akadémián, számtalan érdekes és vicces kalandra kísérhetjük el őket. De a mindennapi kihívások mellett meg kell küzdeniük a gonosz varázslóval, Wranglummal is.

Hamupipőke és az elvarázsolt herceg - új film
6-án 20:00-kor

A tündéranya segítségével Hamupipőke és három cincogi kis barátja elindul a palotába, hogy részt vegyenek a királyi bálon. Idáig mindannyian ismerjük a mesét, ám kiderül egy szörnyű titok! Az igazi herceget egérré változtatta egy gonosz boszorkány, a fiú pedig, aki jelen van a bálon, egy csaló! Hamupipőke és három kis barátja elhatározzák, hogy megmentik a trónörököst.

Stuart Little, kisegér 2. - új film, csatornapremier
13-án 20:00-kor

Stuartnak csupán egyetlen dolog hiányzik az életéből: egy (méretben is) hozzá illő társ. Szerencséje van. Amikor épp tűzpiros sportkocsijával száguld hazafelé a suliból, egyszer csak bepottyan mellé egy kicsit zilált, ám roppant kedves madárka, Margalo, aki Falcon, a sólyom elől menekül. És mivel a leány apróbb sebesüléseket is szerzett, Little-ék szárnyuk alá veszik az apró menekültet. A hős Stuart természetesen ebből is kiveszi a részét, Hómancs, a macska viszont már kevésbé. Csakhogy Margalo egy nap eltűnik. Az összetört szívű Stuart és Hómancs azonban utána erednek.

Szörnyen boldog Halloween - új film, csatornapremier
20-án 20:00-kor

Salma egész életét annak szentelte, hogy felkutassa családját, ám eddig nem járt sikerrel. Egy napon aztán felfedez egy különleges könyvet, amely részletesen mesél a város valamint a benne élő emberek történelméről. A könyv segítségével talán esélye nyílik felkutatni szüleit, így Salma elindul élete nagy kalandjára két barátjával, Jorgéval és Pedróval. Varázslatos útjuk során megnyílik előttük a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol különös lények lesznek segítségükre.

Izzie nyomában - új film, csatornapremier
27-én 20:00-kor

Izzie, aki idáig kényelmes életét élte egy jacht akváriumában, hirtelen a végtelen óceánban találja magát, ahol megannyi kaland vár rá.