MENTRUM
Ifjúsági

Folytatás készül az iCarlyból, méghozzá az eredeti szereplőkkel

Pilotszkriptet rendelt be a Paramount+ a Nickelodeon népszerű sorozatából. Folytatódhat az iCarly.

A Nickelodeon egyik legnépszerűbb sorozata, az iCarly 2007-ben indult és 6 évadot élt meg. Mindeddig. A Paramount+ ugyanis folytatást tervez készíteni a sorozathoz, melyben több főszereplő is visszatérne. Egyelőre pilotszkriptet rendelt be a szolgáltató, ami nem egyenlő a teljes évados berendeléssel, ám nagy esély van rá, hogy ez hamarosan megtörténhet. A folytatásra visszatérne három főszereplő is, Miranda Cosgrove (Carly), Jerry Trainor (Spencer) és Nathan Kress (Freddy). És nagyjából ennyi a hír, várjuk a fejleményeket.

A 2007-ben indult iCarly című sorozat a tinédzser Carly a főszereplő, aki idősebb testvérével, Spencerrel él egy lakásban. Carly egy webműsort vezet barátnőjével, Sammel, az operatőruk és gyártásvezetőjük pedig Freddie. Hárman együtt nagyon jó barátok, akiknek a magánéletük emiatt összeforr, sokszor az ebből fakadó problémák adják az epizódok témáit, ám a tinik iskolai élete és más különböző problémák is előkerülnek.

A folytatás fejlesztésében részt vesz Jay Kogen (Rocksuli, A Simpson család, Frasier – A dumagép), illetve Ali Schouten (Diary of a Future President, Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket!).

A Paramount+ a 2021-ben megújuló CBS All Access új neve lesz, mely egyesíti a ViacomCBS összes csatornáit és azok kínálatát.