MENTRUM
Ifjúsági
Újdonságok

Napokon belül bemutatja az HBO GO a Megtalálsz Párizsban új évadát

Lena Grisky időutazós kalandja a 3. évaddal folytatódik.

A Megtalálsz Párizsban 2018-ban robbant be a köztudatba táncos és időutazós műfajok keverékével, mely fiatalok és családosok kedvencévé vált – Kardos Eszter, családanya, feleség és a főszereplőt szinkronizáló színész korábban már kijelentette, hogy szeret ezen a sorozaton dolgozni. A szériában Lena orosz hercegnő 1905-ből egy időeszköz segítségével eljut napjaink Párizsába. Itt sikerül beilleszkednie, elsajátítja napjaink táncstílusait, miközben egyre jobb balettező is lesz belőle köszönhetően a Párizsi Operettszínházban elvégzett tanulmányainak. Ám az időn és téren való utazása mások figyelmét is felkeltik, akik üldözni kezdik Lenát. Céljuk az időeszköz megszerzése és a lány visszajuttatása a saját idejébe.

A 3. évad során Lena befejezi a balettiskolát, és versenyez, hogy bekerüljön a társulatba, miközben megismeri valódi identitását. Célja még, hogy megtudja, miért érdekel mindenkit az időeszköze, ám közben az élet sem áll meg. Egy dél-franciaországi tánc workshopon is verseny alakul, a csapat célja, hogy bekerüljön az utolsó szabad helyre. A 3. szezon sok izgalmas kalandok ígér, az előzetesből kiderül, hogy Lex is látogatást tesz a jelenbe, új táncosok érkeznek a sorozatba, végre kicsit kiszabadulunk a Párizsi Opera Balettiskolából és az Időhivatal is folyton a képben lesz.

Ám a cím elolvasása óta biztosan azt keresitek a sorokban, hogy vajon mikor lesz a magyar bemutató. Lassan elárulhatjuk. Sokan már nem kell várni a bemutatóra, szinte rögtön ezzel a műsorral kezdi az év utolsó hónapját a streaming szolgáltató. A Megtalálsz Párizsban teljes évados bemutatójára, magyar szinkronnal december 2-án kerül sor az HBO GO-n.