MENTRUM
Videók
Ifjúsági
Mozi

Előzetesen az élőszereplős Tom és Jerry

Tom és Jerry élőszereplős, hibrid formában kelnek életre legújabb inkarnációjukban. Képzelőerő már nem szükséges, megérkezett a film első előzetese.

Tom és Jerry újra visszatér a mozikba, amelyben az ikonikus duó egy csicsás hotelbe költözik be bajt keverni. A macska-egér párost gyaníthatóan nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen 1940 óta folyamatosan szórakoztatják nézőiket, rajongóikat a folyamatos harcukkal. Az elmúlt évtizedek során a duó szinte már megszámlálhatatlan sorozatban kapott főszerepet, videojátékuk is készült, több tucat tévéfilmben szerepeltek és 1992-ben még saját mozifilmjük is volt.

A 2021-ben bemutatni tervezett mozifilm a páros második mozikba szánt filmje. A Tom és Jerry női főszerepét Chloë Grace Moretz kapta, rajta kívül pedig több komikus is feltűnik, úgy mint  Ken Jeong (Balfékek), Rob Delaney, és Colin Jost (Saturday Night Live), továbbá kiemeltebb szerepet kap még Michael Peña (A Hangya 1-2, World Trade Center).

A történet szerint Kayla (Moretz)  frissen alkalmazott egy puccos hotelben, ahol grandiózus esküvőt szerveznek, és akit megbíznak, hogy foglalkozzon a szálloda egérproblémájával. Természetesen szerez egy macskát, hogy annak segítségével penderítse ki a rágcsálót a hotelből. Idővel az ellenségeskedés összefogássá alakul, mikor kiderül, hogy a gonosz főnököt (Peña) kell kivonni a képletből.



A Tom és Jerry a tervek szerint 2021. március 4-én érkezik a hazai mozikba.