Az HBO GO novemberi újdonságai

Az HBO GO novemberi újdonságai

Az ősz utolsó hónapjához érve egyre gyorsabban robogunk az év vége felé, de ne szaladjunk ennyire előre és nézzük meg, hogy milyen újdonságok várhatóak az HBO online videótárának, az HBO GO-nak novemberi kínálatában.

Új történetek tengerébe vethetjük bele magunkat a hónap felhozatalának köszönhetően. A rengeteg új sorozat között szinte nem is találunk hasonló tematikájuakat. A hónap talán két legkiemelett újdonsága a Kaley Cuoco főszereplséével készülő, HBO Max új sorozata, A légikísérő. Illetve, az HBO Europe, és azon belül is a spanyolok által készített nagyszabású sorozat, a 30 ezüst. Utóbbihoz a hónap folyamán számos kiegésztő, kuliszák mögé betekintést egendő apróbb videó lesz elérhető a kínálatban.

A temérdek mennyiségű új sorozat mellett azonban nem szabad elszaladnunk a már bejáratott történetek folytatásai mellett sem. Új évaddal érkezik az Agymenőkből elhíresülő Sheldon gyerekkori életét bemutató Az ifjú Sheldon, illetve szitén új évaddal jön fantazmagóriát képviselő Az Úr sötét anyagai is. Utolsó évadját kezdi meg pedig A bosszú csillaga és a közkedvelt Mr. Robot is. A sorozat utolsó és korábbi évadai is magyar szinkronnal még az Amazon online streaming szolgáltatásán, a Prime Video keretein belül, így az HBO-ra is az a magyar változat érkezik.

A Boomerang sorozatai továbbra is kitöltik az HBO GO kínálatát. Újabb részekkel tér vissza a Mr. Magoo és a Pat, a kutya is. Mindemellett röviddel a tévébemutató után érkezik a Birodalmi osztag is a kínálatba. Közben megérkezik az első igazi Cartoon Network újdonság az Alma és Hagyma első évadának részeinek keretében. Az évben sajnos már csak Boomerang-sorozatokra számíthatunk a folytatásban. Jövőre várhatóak további tartalmak a csatorna tollából. A november különlegessége még, hogy hosszú idő után előszőr újítottak jogokat a Nickelodeon-, és a DHX-tartalmaknál. Ez annyit jelent leegyszerűsítve, hogy a szolgáltató nem mondott le arról, hogy egységes platformja legyen az ifjúsági tartalmaknak azáltal, hogy a három nagy játékos, a Viacom (Nickelodeon, Nick Jr.), a Turner (Boomerang, Cartoon Network) és a Disney műsorai egyaránt elérhetőek legyenek a nézők a számára.

A popcorn-filmek, mozisikerek, továbbá érkező új sorozatok részletes listáját alább találjátok:

 

SOROZATOK

ÚJ SOROZAT
Senkink földje (No Man's Land)
2020. november 1. - teljes évad

A sorozat egy francia fiatalember szemén keresztül mutatja be a szíriai polgárháború borzalmait. Antoine alámerül a pokolba, hogy megkeresse az elidegenedett, feltételezhetően halott testvérét. Miközben lépésről lépésre próbálja megfejteni a rejtélyt, segítséget kap az egyik kurd női egységtől, amelytől még az ISIS terrorszervezet tagjai is rettegtek. Velük utazik az ISIS által elfoglalt területre. Utazása egyedülálló képet nyújt a tragikus eseményekről, és arról, hogy miként érintik a világot.

ÚJ ÉVAD
Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) 3. évad
2020. november 6., 9:00 - hetente

Az Agymenők című sorozat előzményszériája a 9 éves Sheldon Cooper és családja megpróbáltatásait követi nyomon. Nem könnyű a matekzseni gyerkőc élete Texasban, ahol a templomba járás és az amerikai foci a király. Miközben a tehetséges, ám kissé naiv és sérülékeny Sheldon a világgal foglalkozik, a családjának meg kell találnia a módját, hogy alkalmazkodjon hozzá. És nem elég, hogy Sheldon nincs egy intellektuális szinten a szüleivel és a testvéreivel, az iskolában is rendre gondjai vannak.

ÚJ SOROZAT
Romulus
2020. november 7. - hetente dupla részekkel

Az i.e. 8. században, a Tiberis folyó partja mentén kialakult primitív és brutális világban az emberek sorsát a természet és az istenek döntik el. Az archaikus nyelven folytatott széria ennek a világnak a története, amelyet három ember – Iemos, Wiros és a Vesta-szűz Ilia – szemszögéből láthatunk. Miközben ezek a férfiak és nők megtanulják, hogyan alakítsák saját sorsukat, egy kegyetlen és védelmező nőstény alak egy új társadalom kialakulásához vezet, megalapozva az egyik legnagyobb birodalmat. 

ÚJ SOROZAT
Ipar (Industry)
2020. november 10., 4:00 - hetente

A nemzetközi pénzügyek izgalmas világában játszódó sorozatban ambíciózus huszonévesek küzdenek azért, hogy felépítsék karrierjüket, jövőjüket. A diplomás fiatalok a korlátozott számú pozícióért versenyeznek az egyik vezető londoni befektetési banknál. A munkatársak, barátok, szeretők és ellenségek közötti határvonalak azonban gyorsan elmosódnak, amikor belekerülnek egy olyan vállalati kultúrába, melyben mindent az üzletek és az osztalékok, illetve a szex, a drog és az ego határoz meg.

ÚJ SOROZAT
Könnyek völgye (Valley of Tears)
2020. november 12., 9:00 - hetente dupla részekkel

A tízrészes sorozat valós eseményeket dolgoz fel. 1973. október 6-án az Egyiptom és Szíria vezette arab koalíció meglepetésszerű támadást indít Izrael ellen. A túlerőben lévő ellenség célja az 1967-es, hatnapos háborúban elveszített területek visszaszerzése, valamint Izrael elpusztítása volt. A drámai történet a jom kippuri háború északi, szír frontján zajló összecsapásokra koncentrál, és a csatákban résztvevő három fiatal katona szemszögéből mutatja be a sorsfordító eseményeket.

ÚJ ÉVAD
Mr. Robot
2020. november 15. - teljes évad

A negyedik évad izgalmas befejezése a közönség és a szakma által is elismert, Golden Globe-díjas sorozatnak. Az utolsó évad a szervezet hírhedt akciója, a Five/Nine Hack visszavonása után kezdődik, amely a multinacionális E Corp konglomerátumot célozta meg a világ adósságának eltörlése érdekében. Most, hogy a gazdaság fellendült, Elliott és Mr. Robot összefognak, hogy levegyék a felső egy % pénzének egy %-t, és megmentsék a világot az életünket az árnyékból irányító erős és hatalmas csoporttól.

ÚJ SOROZAT
Kis fejsze (Small Axe)
2020, november 15. - hetente

Az Oscar-díjas Steve McQueen sorozata 6 önálló történet, melyek London nyugat-indiai közösségében játszódnak az 1960-as évek végétől az 1980-as évek közepéig, a középpontjukban néhány barát, illetve család áll. A cím egy jamaikai közmondás: ha te vagy a nagy fa, mi vagyunk a kis fejsze. McQueen szerint fontosak ezek a történetek. Szerette volna újra átélni és megvizsgálni az utakat, melyeket a szülei és a nyugat-indiaiak első generációja bejárt azért, hogy ő ma fekete britnek nevezhesse magát.

ÚJ ÉVAD
Az Úr sötét anyagai (His Dark Materials) 2. évad
2020. november 17., 3:00 - hetente

A második évad azután kezdődik, hogy Lord Asriel hidat nyitott egy új világ felé. Lyra össze van zavarodva a legjobb barátja halála miatt, de követi Lord Asrielt az ismeretlenbe. Egy elhagyott, rejtélyes városban találkozik Will-lel, egy fiúval a világunkból, aki szintén a problémás múltja elől menekül. Lyra és Will megtudják, hogy a sorsuk kapcsolódik Will és az apja újbóli találkozásához, de az útjukat állandóan keresztezi a körülöttük kirobbant háború. Eközben Mrs. Coulter Lyra után kutat.

ÚJ SOROZAT | DOKUMENTUM
Middle Beach-i gyilkosság (Murder on Middle Beach)
2020. november 20. - hetente

Az HBO dokusorozata a Barbara Hamburg ügyet és következményeit dolgozza fel. Az egyedülálló anyát 2010. március 3-án gyilkolták meg az otthona közelében a Connecticut állambeli Madison gazdagok lakta kerületében. A rendőrség nem találta meg a tettest. Barbara fia, Madison elhatározta, hogy utánajár a dolgoknak. Szeretett volna többet megtudni az anyjáról, bízott benne, talán megoldja az ügyet. Miközben válaszokat keres a szétesett családjában és közösségében, eltemetett családi titkokra bukkan.

ÚJ SOROZAT
Talált pénz (Tuff Money)
2020. november 22. - hetente

Az HBO Europe bábáskodásával készült sorozat két közlekedésbiztonsági technikusról szól, akik azon viccelődnek, hogy képesek lennének elkövetni a tökéletes bűntényt. Doru és Ionel szerint a közlekedési lámpák átállításával manipulálni lehet a forgalmat, és ki lehetne rabolni az egyik bank pénzszállító autóját. Persze senki sem veszi őket komolyan, mígnem olyan helyzetben találják magukat, hogy kénytelenek véghezvinni a rablást. Hőseink az erkölcsi fék és az önmegvalósítás csapdájában vergődnek.

ÚJ ÉVAD
A bosszú csillaga (Tin Star) 3. évad
2020. november 25. - teljes évad

A harmadik, egyben utolsó évaddal befejeződik Jim Worth egykori brit nyomozó és fedett zsaru története, aki a családját Kanadába vitte egy jobb élet reményében. Álmai azonban összetörtek, amikor meggyilkolták egyik családtagját, ráadásul a sötét és veszélyes titkokkal teli múltja is utoléri. A harmadik évadban Jack, Angela és Anna húsz év után visszatérnek Liverpoolba, hogy szembeszálljanak azzal a baljós igazsággal, ami elől menekültek, és szembenézzenek a leghalálosabb ellenségeikkel.

ÚJ SOROZAT
A légikísérő (The Flight Attendant)
2020. november 26., 9:00 - hetente tripla részekkel

Történet arról, hogyan változik meg egy ember élete egyetlen éjszaka alatt. Cassandra Bowden légikísérő a dubaji szállodai szobájában ébred másnaposan, az előző éjszakai buli után. A probléma az, hogy egy hulla hever mellette az ágyban, és fogalma sincs arról, mi történt. A rendőrségtől való félelmében Cassandra úgy tesz, mintha mi sem történt volna, csatlakozik a többi stewardesshez és a pilótákhoz. New Yorkban az FBI várja, és a dubaji tartózkodásáról faggatják. Chris Bohjalia regényéből.

ÚJ SOROZAT
30 ezüst (30 coins)
2020. november 29. - hetente

Vergara atya pap és ördögűző, bokszoló és egykori elítélt, akit az egyház a távoli városkába száműz. Az atya felejteni akar, és reméli, hogy őt is elfelejtik, ám az ellenségei itt is rátalálnak. Amikor különös dolgok történnek, Paco, az ambiciózus polgármester és Elena, a helyi állatorvos elhatározzák, hogy feltárják Vergara titokzatos múltját. Amikor végül hárman összefognak, világméretű összeesküvés közepén találják magukat, amiben kulcsszerepet játszanak Júdás elátkozott pénzérméi.

 

TOVÁBBÁ A KÍNÁLATBAN

2020. november 1. (vasárnap)
Zuniverzum - Jelenetek egy szerelemből (Youniverse - Scenes from a Love Story)
Mű szerző nélkül (Never Look Away)
Mission: Impossible 3 (Mission: Impossible III)
Mission Impossible (Mission: Impossible)
Mint egy főnök (Like a Boss)
Kerozin (Kerosene)

2020. november 5. (csütörtök)
Nagy Hal (Big Fish)

2020. november 6. (péntek)
Rémecskék támadása (Critters Attack!)
Alma és Hagyma (Apple & Onion) 1. évad

2020. november 7. (szombat)
A mongol kapcsolat (The Mongolian Connection)
A búcsú (The Farewell)

2020. november 8. (vasárnap)
Déli terminál (South Terminal)
Sonic, a sündisznó (Sonic the Hedgehog)
Alita: A harc angyala (Alita: Battle Angel)

2020. november 9. (hétfő)
A gyűjtő (Kiss the Girls)
Egy kis bökkenő (A Bump Along the Way)

2020. november 12. (csütörtök)
A java még hátravan (The Best Is Yet to Come)

2020. november 13. (péntek)
Transzneműség (Transhood)
A felejtés bére (Paycheck)
Pat, a kutya (Pat the Dog) 1. évad folytatása

2020. november 14. (szombat)
A humorista (The Humorist)
Férfiak, nők és gyerekek (Men, Women & Children)

2020. november 15. (vasárnap)
Isten hozott Csecsenföldön (Welcome to Chechnya)
Alelnök (Vice)
A szakosztály (The Division)
Öngyilkos osztag: Pokoli fizetség (Suicide Squad: Hell to Pay)
Joker (Joker)
Batman: Gyilkos tréfa (Batman: The Killing Joke)
Batman: A sötét lovag visszatér 2. rész (Batman: The Dark Knight Returns, Part 2)
Batman: A sötét lovag visszatér 1. rész (Batman: The Dark Knight Returns, Part 1)
Batman: A Köpenyes Lovagok visszatérnek (Batman: Return of the Caped Crusaders)
Batman: Hush (Batman: Hush)
Batman: Az Arkham ostroma (Batman: Assault on Arkham)
A jövő Batmane: Joker visszatér (Batman Beyond: Return of the Joker)
Batman és Harley Quinn (Batman and Harley Quinn)

2020. november 16. (hétfő)
A vár (The Castle)

2020. november 19. (csütörtök)
Értelem, érzelem és hóemberek (Sense, Sensibility & Snowmen)
Őrült, nem elmebeteg (Crazy, Not Insane)

2020. november 20. (péntek)
Mr. Magoo 1. évad folytatása

2020. november 21. (szombat)
Valan - Az angyalok völgye (Valan: Valley of Angels)
Sötétségben - Star Trek (Star Trek Into Darkness)
Star Trek (2009) (Star Trek)

2020. november 22. (vasárnap)
Az Aranypinty (The Goldfinch)
I. Péter király (King Petar The First)
Augusztus (August)

2020. november 23. (hétfő)
London (London)
Oroszlántámadás (Eaten by Lions)

2020. november 26. (csütörtök)
A gyűlölet, amit adtál (The Hate U Give)

2020. november 27. (péntek)
Miért nem halsz meg (Why Don't You Just Die!)
Birodalmi alakulat (Kingdom Force) 1. évad

2020. november 28. (szombat)
Hazug tánc (White Lie)
Western Stars (Western Stars)

2020. november 29. (vasárnap)
A mozdulatlan nemzedék (Stay Still)
Vakító fény (Blinded by the Light)

2020. november 30. (hétfő)
A Liefhebber család (Shit Happens)

 

FOLYTATÓDÓ ÚJDONSÁGOK:

Mi vagyunk a medvék (Beartown)
Roadkill
Tudhattad volna (The Undoing)
Axios
Harcos (Warrior) 2. évad
The Shop – Megszakítás nélkül (The Shop: Uninterrupted) 3. évad
John Wilson tanácsai (How to with John Wilson)
Patria
Felvétel indul! (Hollywood On Set) 17. évad
Mesés elnökünk (Our Cartoon President)
Akik mi vagyunk (We Are Who We Are)
A spanyol hercegnő (The Spanish Princess) 2. évad
John Oliver-show az elmúlt hét híreiről (Last Week Tonight with John Oliver) 7. évad